Středa 15. května 2024
Svátek slaví Žofie, zítra Přemysl
Polojasno 23°C

Čísla osudu Ivety Bartošové: Jak ovlivnilo její život to, že se narodila jako druhá?

29. dubna 2024 | 06:00

Za jiných okolností by popová princezna Iveta Bartošová možná dnes ještě žila a 8. dubna by oslavila své 58. narozeniny. Místo toho ale uplynulo právě deset let ode dne, kdy zoufalá žena navždy opustila své blízké v kolejišti vlaku. Letošní duben na někdejší krásku s medovým hlasem vzpomínají média a spousta fanoušků opravdu intenzivně, třídílný dokument Málo mě znáš Tomáše Kleina má očistit jméno Ivety a představit ji jako oběť toxických vztahů a trpící ženu, která kvůli docela obyčejné touze po lásce a zpívání ztratila svoji sebeúctu a lidskou důstojnost. Kromě toho se v květnu chystá premiéra třetí řady seriálu Iveta režiséra Michala Samira, tentokrát pojednávající o závěrečné etapě jejího života.

Je datum narození Ivety Bartošové natolik karmicky zatížené, že musela zakusit takový osud? Jak se na to všechno dívá astrologie a numerologie a jaká byla Iveta Bartošová podle čísel a planet?

Video: Deset let od smrti Ivety Bartošové (†48): Tofi odtajnil nezveřejněný klip!

Video se připravuje ...

O patnáct minut mladší dvojče, o kterém nevěděli

Iveta se narodila 8. dubna, stejně jako její sestra Ivana, která byla o patnáct minut starší. V té době nebyly k dispozici ultrazvuky a nikdo nevěděl, že za prvním dítětem bude následovat ještě jedno. Iveta si tak mohla nést stigma nechtěného a utajeného dítěte, což v ní mohlo vyvolávat pocity méněcennosti a potřebu ukázat světu, co dovede. Nejen při narození, ale i po celé dětství byla Ivana zkrátka vždy ta první a průbojnější. O to větší motivaci měla Iveta prosadit se jako zpěvačka a na pódiu – nevzít průbojnou sestru Ivanu, která také zpívala, s sebou.

Osudy obou žen, přestože byly dvojčata a narodily se ve stejný den, měsíc i rok, byly zcela odlišné. Mohlo by se zdát, že datum narození Ivety i Ivany předurčuje slávu a umělecký talent. Jak je však možné, že každá ze sester je úplně jiná a prožila svůj život jinak? Máme natolik svobodnou vůli, že můžeme změnit běh předurčeného osudu z planet a čísel a v jediném okamžiku se rozhodnout jinak?

Toužila po krásném životě, jaký si vysnila

Iveta Bartošová je zrozenec Berana, což je velmi progresivní a odvážné znamení, které se nezastaví před ničím. I přes zjevnou křehkost vyvolávající dojem, že je zranitelná, jemná princezna potřebující péči, něhu, laskavost a pozornost, byla Iveta velkým bojovníkem a ctižádostivou i cílevědomou ženou, která si šla rozhodně za svým s veškerou vůlí, odvahou a odhodláním. V profesní oblasti byla neskutečně zodpovědná a pracovitá. Na všechna svá vystoupení se pečlivě připravovala a nic neponechávala náhodě.

Její charisma a něžná krása okouzlovaly obrovské množství fanoušků, mužů i žen, planety ve vodních znameních Ryb a Štíra v horoskopu Ivety z ní dělaly velice citlivou, vnímavou, vášnivou, ale i žárlivou ženu plnou výčitek s dramatickým chováním, která všechno silně prožívala a toužila především po romantické lásce a krásném životě, jaký si vysnila.

Lidé narození 8. dne v měsíci

Realita ale byla bohužel jiná. Iveta se svým životním číslem 7, které získáme tak, že sečteme dohromady všechna čísla celého data narození, měla sklony obětovat se ve vztazích a velice citlivě reagovat na jakýkoli stres. S ohledem na další čísla a planety měla určitě velkou touhu po stabilním rodinném zázemí a dětech, což úplně nekorespondovalo s jejím životním stylem žádané zpěvačky a hvězdy, ani milenky ženatého muže Ladislava Štaidla.

Lidé narození 8. dne v měsíci pak vůbec nemívají jednoduchý život. Jsou sice často velmi nadaní, schopní, originální bytosti s velkou vnitřní silou a potenciálem, ale jejich osobní život je plný dramat, traumat nebo se potýkají se svými vnitřními démony a tragédiemi života. Jsou však nezapomenutelní a bývají velmi úspěšní a dokážou se proslavit, jsou to velké osobnosti. Mohou sice hodně získat, ale také hodně ztratit. Celý život je pro ně důležité usilovat o rovnováhu, pokud se jim to nepodaří a nevyzrají jako víno, mohou zničit sebe samé nebo ještě přibrat další blízké osoby do pekla s sebou. Mezi takové osobnosti narozené 8. dne v měsíci patřil například Elvis Presley.

Podle některých astrologických aspektů byla Iveta závislá osobnost, která nedokázala být samostatná, toužila po romantické lásce a vyžadovala neustálou pozornost. Závislost na vztazích, snadná ovlivnitelnost, iluze a neustálé utíkání od reality pak vedly k závislostem na návykových látkách, alkoholu a lécích. To se nakonec Ivetě stalo osudným. Stala se však navždy nesmrtelnou – nezapomenutelnou krásnou princeznou s medovým hlasem, po které ve své době fanoušci šíleli.

Na průstřel jejím životem se podívejte do galerie. 

Autor: Taťána Kročková