Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Utekly hrobníkovi z lopaty: Které celebrity unikly smrti jen o vlásek?

  • Utekli hrobníkovi z lopaty: Které celebrity unikly smrti jen o vlásek?
    3. března 2024 | 06:00

    Téma smrti je pro většinu z nás naprosté tabu a představa, že ztratíme někoho blízkého více než děsivá. Co když ale stojíte tváří v tvář své vlastní smrti? O tom, jak moc je život křehký se přesvědčily tyto celebrity, které jen o vlásek utekly hrobníkovi z lopaty.

  • Rachel Bilson (42)

    Autor: profimedia.cz

    Herečku si můžete pamatovat z legendárního amerického seriálu O.C, ve kterém ztvárnila postavu Summer. Stejně jako se její postava sem tam zapletla do nějakého průšvihu, tak i v reálném životě čelila herečka velkému nebezpečí. Když jí bylo šestnáct let, stýkala se s pochybnou partou. Jednoho večera je nenapadlo nic lepšího, než sednout do auta a vyrazit na výlet. Na dálnici však vjeli do protisměru. Z auta je museli vyřezávat a jen zázrakem přežili všichni. Herečka skončila v kómatu a dodnes má trvalé následky - trpí silnými migrénami a ztrátou paměti.

    VIDEO: Jana Horejšová: Jaké celebrity obléká pod svojí značkou On the boat?

    Video se připravuje ...
    Jana Horejšová: Jaké celebrity obléká pod svojí značkou On the boat? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

  • Harrison Ford (81)

    Autor: profimedia.cz

    Představitel neporazitelného Indiany Jonese adrenalin miluje i v reálném životě a málokdo o něm ví, že jeho velkou vášní je řízení letadla. V roce 2015 se mu však tento nebezpeční koníček stál málem osudným. Jednoho dne se rozhodl trochu proletět, a tak usedl do svého starého letounu z dob druhé světové války. Po pár minutách si však všiml poruchy motoru. Něco podobného se mu stalo už v roce 1999, a tak nezpanikařil a podařilo se mu nouzově přistát. Tyto zkušenosti herce však nikdy neodradily a v létání dál vesele pokračoval.

  • Sandra Bullock (59)

    Autor: profimedia.cz

    Také oblíbená herečka jen tak tak unikla smrti. Se svým tehdejším přítelem Bobem Schneiderem plánovali dovolenou a rozhodli se letět soukromým letadlem. Letoun však sklouzl z dráhy a herečka měla obrovské štěstí, že se jí ani jejímu expříteli nic vážného nestalo. 

  • Orlando Bloom (47)

    Autor: profimedia.cz

    Hollywoodský krasavec před lety šplhal na terasu a okap, kterého se držel, se utrhl. Herec spadl z třetího patra a rozdrtil si páteř. Jen o vlásek tak unikl smrti a ochrnutí. „Čtyři dny jsem stál tváří v tvář myšlence, že do konce života budu připoután na invalidní vozík. Doktor mi řekl, že si není jistý, jak vážné poškození míchy mám. Pamatuji si, jak mi to oznamoval. Zíral jsem do stropu a myslel na to, že na stropy budu koukat do konce života," uvedl v roce 2021 na svém instagramovém profilu.

  • Johnny Depp (60)

    Autor: profimedia.cz

    Americký herec utrpěl vážná zranění při natáčení dobrodružného westernu Osamělý jezdec. Během kaskadérského kousku, který se Johnny rozhodl natočit sám, se s ním splašil kůň a vlekl ho několik metrů po zemi. Herec měl obrovské štěstí, vyvázl jen s drobným poraněním.

  • Sharon Stone (65)

    Autor: profimedia.cz

    Hollywoodská hvězda zažila v roce 2001 krvácení do mozku. Následně prodělala klinickou smrt a její život visel na vlásku. Později v jednom z rozhovorů prozradila, že během boje o vlastní život viděla mrtvé lidi. "Viděla jsem skutečně lidi, o nichž jsem věděla, že jsou mrtví, byli tak blízko a tak živí, jako všechny živé věci,“ překvapila herečka.

  • Leonardo DiCaprio (49)

    Autor: profimedia.cz

    Slavný hollywoodský herec také stál tváří v tvář nebezpečí. V roce 2010 se vydal potápět na Galapágy, kde málem utonul. Vzdálil se totiž od své skupiny kvůli touze pořídit úchvatné podoceánské fotografie. Během zkoumání vodního života mu ovšem přestal fungovat dýchací přístroj. Naštěstí měl Leonardo dostatek síly a dechu, aby doplaval za svou skupinou a zachránil se.

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, celebrity, smrt, hollywood
Diskuse ke článku
.