Pondělí 9. září 2024
Svátek slaví Daniela, zítra Irma
Zataženo, déšť 20°C

Móda z večírku TV Prima: Ultra krátké topy i podobné šaty! Komu to ale slušelo nejvíce?

2. srpna 2024 | 14:55

Televize Prima jako již tradičně představila všechny své novinky i pokračování oblíbených seriálů, které si pro diváky přichystala na podzim. Tiskovou konferenci si nenechala ujít řada hvězd, která dorazila i přes tropické počasí. Které letní modely známých tváří zaujaly nejvíce?  

Podzimní novinky i oblíbené stálice

Televize Prima odkryla nové podzimní schéma, které bude skutečné rozmanité. Diváci se dočkají dalšího pokračování seriálu ZOO, který přinese šest svateb, dotek smrti, ale i radostné očekávání. Milovníky kriminálek pak jistě potěší druhá série Dvojky na zabití v hlavních rolích s hercem, hudebníkem a moderátorem Jakubem Prachařem a herečkou Sarou Sandevou. Těšit se ale můžete i na pokračování detektivky nesoucí název Duch.

Vedle zábavných klasik jako Máme rádi Česko, Inkognito, Prostřeno!, Show Jana Krause či 7 pádů Honzy Dědka, se představí i zbrusu nová reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití. Ta přinese nejen vztahová dramata, místy se ale změní i v boj o přežití. Diváci budou moci sledovat několik nových párů, které budou čelit nejen nástrahám nehostinného prostředí opuštěné pláže, ale také faktu, že tam jsou s člověkem, kterého vůbec neznají. Slastmi i strastmi života na opuštěném ostrově diváky provede moderátorka Tereza Pergnerová.

Honeymoon však není zdaleka jedinou novinkou. Dost možná vás zcela pohltí epická reality hra Zrádci. „Reality hra Zrádci doslova dobyla Velkou Británii a je postupně uváděna na většině evropských trhů. Princip hry je jednoduchý – její účastníci jsou zcela izolovaní na starém hradě a přes den plní úkoly. Každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ,zabijeʻ, a tím ho vyloučí ze hry. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a vyloučit ho ze hry. Výsledkem je, že hra účastníky zcela pohltí a napětí se dá krájet,“ říká Marek Singer, generální ředitel skupiny Prima.

Jaké letní trendy by neměly chybět v šatníku žádné ženy? To se dozvíte v rozhovoru s návrhářem Dominikem Navrátilem: 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Malinová barva čtyřikrát jinak

A v čem dorazily na tiskovou konferenci známé tváře? Móda z události měla hned několik společných ekvivalentů. Jedním z nich byla saturovaná malinová barva, jež zářila na šatech. Ty oblékla kupříkladu moderátorka Markéta Fialová, která opakovaně vsází na optimistické přesycené odstíny, které jí dodávají jistou mladistvost. Šaty v působivé barevné tonalitě dominovaly asymetricky střiženou sukní, čemuž dopomohlo efektní řasení podél levého boku. V lodičkovém střihu šatů a lady délce vypadala třiapadesátiletá moderátorka jako pravá dáma.

Na obdobnou asymetrii v dolní části šatů vsadila i moderátorka Eva Perkausová, která byla navíc doplněna krajkou a délka šatů byla o dost kratší. Svěží malinovou barvu vynesla i herečka Kristýna Frejová či moderátorka a reportérka Martina Jandová.

Nejzářivější model

Malinová barva však nebyla tím nejzářivějším odstínem. O ten se totiž postarala herečka a zpěvačka Eva Burešová, která se zcela vyjímala ve svěžím olivovém co-ord setu sestávající z kalhot volnější siluety a topu s působivým efektem uzlu. Vzadu navíc dominoval smyslným hlubokým výstřihem. Look jí připravila známá stylistka:Já mám svojí stylistku už spoustu let, Zlatu Stolaříkovou, která má za mě skvělý vkus a jsme už na sebe velmi napojený. Její návrhy, jelikož je i zároveň návrhářka, otiskly v italském Vogue, takže já dávám na ni, ať mi připraví cokoliv,“ nechala se slyšet exkluzivně pro Blesk pro ženy půvabná Eva Burešová. Zářivý model navíc doplnila opulentními náušnicemi.

Ultra krátké crop topy

Na akci nechyběla ani spisovatelka a herečka Jana Bernášková, jíž dělala doprovod její krásná dcera Justýna, která je jí velmi podobná. Role si však v módě vyměnily a známá herečka vsadila na odhalenější model, založený na elegantních palazzo kalhotách a crop topu, který je spíše oblíbený u mladší generace.  

Oproti tomu dcera Justýna vynesla elegantní šaty kopírující siluetu v pastelové růžové, jež dosahovaly délky ke kolenům. Na krátký top, stejně jako Jana Bernášková, vsadila i herečka Denisa Pfauserová, který byl doplněn o smyslné šněrování.

Styl na jedničku

A kdo šel se svým modelem stylu naproti? Svým módním výběrem zcela dominovala herečka Simona Lewandowska, která se do povědomí diváků zapsala seriálem Zlatá labuť. Z jejího dosavadního stylu je patrné, že v módních vodách proplouvá se vší přirozeností a s trendy zachází velmi citlivě. Oblékla velmi vkusný model sestávající z oblekové vestičky, která je vždy sázkou na jistotu na společenských událostech. Zkombinovala jej s denimovou krátkou sukní ve vizuálně působivé indigo barvě a závěrem doplnila ikonickými černými kovbojkami.

Obleková vestička sehrála roli v looku moderátorky Terezy Pergnerové, která šla ruku v ruce se sakem totožné barvy. Široké palazzo kalhoty ve světle šalvějovém odstínu pospolu s bílými teniskami dodávaly na svěžím efektu.

Jak to dámám slušelo, ale i ostatním hvězdným hostům, se podívejte do galerie.

Trendy kousky inspirované celebritami pořídíte na našem internetovém srovnávači cen Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová