Neděle 6. října 2024
Svátek slaví Hanuš, zítra Justýna
Zataženo, déšť 10°C

Karmický vztah LP a Ivety Maurerové. Je na obzoru svatba a založení rodiny?

8. července 2024 | 05:00

Americká zpěvačka LP a česká moderátorka Iveta Maurerová, pocházející ze Znojma, jsou už nějaký čas sledovanou dvojicí. Každého překvapilo, a snad i potěšilo, že si zahraniční pěvecká star za svou životní lásku a oporu vybrala děvče z jižní Moravy. Dnes tvoří pár již rok a zdá se, že jsou obě velmi šťastné. A co na to říkají hvězdy?

Modelka a misska Iveta Maurerová je krásná mladá blondýnka, kterou jste mohli vídat ve Snídani s Novou. S LP se poprvé setkaly při rozhovoru pro tento pořad, když zpěvačka přijela do Čech natáčet videoklip. V dalším hudebním klipu si už Iveta i zahrála. Slovo dalo slovo a obě ženy se rychle sblížily. Jaké jsou obě ženy a jak se k sobě hodí podle data narození?

VIDEO: Iveta Maurerová navštívila filmový festival Karlovy Vary

Video se připravuje ...
Iveta Maurerová • VIDEO: Markéta Reinischová

Osudová láska na první pohled

Charismatická zpěvačka LP se narodila 18. března ve znamení Ryb. V letošním roce oslavila třiačtyřicáté narozeniny. Podle horoskopu i numerologie je to introvert, výrazná osobnost, která má velký cit pro hudbu. Je velmi originální, spontánní a nezávislá, zároveň zodpovědná, pracovitá a pečlivá. Ve vztahu dokáže být velkou oporou a umí oddaně milovat. Je průbojná, tvrdohlavá a vášnivá. Nemá příliš ráda změny, nerada se přizpůsobuje a potřebuje mít ve věcech svůj systém a pořádek. Ryby jsou také věrné a umí druhého člověka oddaně zbožňovat a udělat pro něho všechno. LP má životní číslo čtyři, což představuje pro její partnerku velkou oporu a stabilitu.

O sedmnáct let mladší Iveta Maurerová oslaví 26. července své šestadvacáté narozeniny. Modelka a moderátorka je narozená ve znamení Lva. Zdá se, že tato kráska LP neuvěřitelně okouzlila a byla to láska na první pohled. Podle astrologie i numerologie je velmi ušlechtilá, hrdá, laskavá a soucitná, má vysokou míru empatie, sílu osobnosti, velký zájem o umění. Ani jí nechybí pracovitost, odhodlání, velká činorodost, temperament i ambice a ctižádost. Často se však nechává ovlivňovat či unášet svými představami, což ji může někdy tvrdě zasáhnout. A stejně jako LP je i Iveta extrémně citlivá a vášnivá. Jako Lvice má ráda pozornost a do světa showbyznysu vyloženě patří.

Konstelace ukazují svatbu a děti

Obě ženy mají Měsíc ve znamení Panny, což jim dává smysl pro pořádek, zodpovědnost, pracovitost, potřebu systému a řádu nebo velký perfekcionismus a vysoké nároky na sebe i druhé. Stejné postavení Měsíce v horoskopu také znamená, že obě své emoce prožívají stejným způsobem, velmi si rozumí a milují se. Když se takoví dva lidé potkají, je to pro ně po té emocionální stránce jako úder blesku, zkrátka láska na první pohled. Další krásné spojení Jupitera (Iveta) a Slunce (LP) znamená, že jde o velmi silný osudový vztah, který může být dlouhodobý a skončit svatbou nebo založením rodiny.

I když všechno není stoprocentní, tak tento vztah má z astrologického a numerologického hlediska skutečně ohromný potenciál, je osudový a jsou tu velké šance, že jim jejich láska vydrží. Iveta má velký smysl pro rodinu a přála by si děti, LP jako starší a zkušená partnerka jí může být velkou oporou a poskytnout jí patřičné zázemí, stabilitu a velkou oddanost.

Do karet jim hrajou i čísla

Také na základě čísel se k sobě obě ženy velmi hodí, vše ukazuje na velkou vášeň a lásku mezi nimi. Doufejme tedy, že brzy nevyhasne. Je velmi pravděpodobné, že takové spojení vydrží oběma ženám už na celý život, i kdyby se rozešly, nikdy na sebe nezapomenou a buď se budou k sobě opakovaně vracet, nebo se z nich časem stanou velmi dobré kamarádky. Velká šance však je, že nám brzy LP s Ivetou oznámí své zasnoubení.

Autor: Taťána Kročková