Pondělí 7. října 2024
Svátek slaví Justýna, zítra Věra
Oblačno 16°C

Jedny šaty, různé osobnosti: Proč jsou tak oblíbené a komu sluší více?

  • Jedny šaty, různé osobnosti: Které šaty se staly tolik oblíbenými a komu sluší více?
    10. července 2024 | 05:00

    Některé šaty se stanou tolik oblíbenými, že jejich design učaruje nejednu známou krásku. Při jejich vynesení však nedošlo k žádnému faux-pas, jelikož se vždy objevily na jiných akcích. O kterých modelech tu vedeme řeč a jak se vám líbí jejich rozdílné módní pojetí?

  • Andrea Bezděková vs. Renata Langmannová: těhotenské šaty wildmoon

    Modelka Andrea Bezděková podpořila třetí ročník festivalu Blesk tlapky, který se konal na počátku června na pražském Vypichu. Pro tuto příležitost zvolila velmi uvolněný denní look opřený o nadmíru pohodlné šaty značky wildmoon. Ta je mimo jiné unikátním konceptem dalších brandů, které apelují na udržitelné materiály a fair výrobní podmínky. Modely se zajímavým designem jsou určené převážně pro moderní mámy, ale i jejich ratolesti. Šaty s délkou ke kolenům, které vynesla půvabná modelka, jsou svým oversize stylem určené pro těhotenské bříško, přední vázačka v dekoltu na mašličky pak umožňuje kojení.

    Tento objemný střih s balonovými rukávy, předními mašličkami a v seersucker provedení (tkanina se zvrásněnými pruhy, pozn. red.) je obecně na vrcholu trendů, a Andrea tak potvrdila, že se v módních vodách pohybuje zcela přirozeně. Šaty pak příznačně doplnila bílými teniskami v minimalistických liniích.

    Totožné šaty vynesla o pár dní později i modelka Renata Langmannová, a to do Dinoparku, kde Karol a Kvído oslavovali křest svého nového klipu. Růžový model, který zkombinovala s béžovými pantofli je tak pro ni jako stvořený, jelikož je podruhé těhotná.

  • Alena Doláková vs. Taťána Makarenko: Jediné šaty svého druhu z ateliéru anamé.

    Značka anamé., jež je synonymum pro hedvábí, udržitelnost, kvalitu i neobyčejnou vizuální působivost, v poslední době ovládá veškeré společenské události. Šaty COLLETTE, jediné svého druhu, oblékla na přehlídku designéra Lukáše Macháčka herečka Alena Doláková. Tělový skvostný model v maxi délce dominuje minimalistickou siluetou, kdy mu na šmrncu dodává metalická výšivka. Šaty herečka doplnila visacími náušnicemi a vsadila na rozpuštěné vlasy, volné lokny, které byly třešničkou za tímto úchvatným lookem.

    Co vše na sebe prozradila herečka Alena Doláková v novém díle podcastu Holky na víně? To se dozvíte v následujícím rozhovoru:

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

    Neméně půvabná byla v totožných šatech i modelka a zakladatelka soutěže krásy Miss Czech Republic Taťána Makarenko. Ta v nich vynikala na prestižní UniCredit Bank party v rámci filmového festivalu v Karlových Varech. Oproti herečce však zvolila sčesané vlasy, které v kombinaci s decentním make-upem aspirovaly na éterický vzhled.

  • Radka Pavlovčinová vs. Terezie Kovalová: stříbrné sexy šaty à la Whitney Houston vibe z dílny ON THE BOAT

    Okulibé stříbrné šaty s kapucí, které jsou výrazné nejen těmito atributy, ale také hlubokým, leč vkusným výstřihem i odhalenými zády, vystupují z davu a přilákají vždy nebývalou pozornost. Není tak divu, že v nich herečka a zpěvačka Radka Pavlovčinová byla na Českém slavíkovi absolutně nepřehlédnutelná.  

    Model byl pro ni přímo ušitý k příležitosti předávání hudebních cen. A kdo za ním stojí? Designérka Jana Horejšová, vystupující pod značkou ON THE BOAT, kterou Radka pravidelně obléká: „Janička vymyslela kapucku, já jsem vybrala materiál a hodně nám to připomíná Whitney Houston vibe," nechala se tehdy slyšet půvabná kráska.  

    Více o nich se dozvíte v našem rozhovoru níže:  

    Video se připravuje ...
     • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

    Šaty jsou natolik nepřehlédnutelné, kdy nám samozřejmě neuniklo, že je v rámci filmového festivalu oblékla jiná slavná umělkyně. Konkrétně violoncellistka Terezie Kovalová, která je vynesla na party Campari Red Passion Night.

  • Karolína Mališová vs. Andrea Verešová: výrazné šaty s řasením značky Elisabetta Franchi

    Letošní festival v Karlových Varech se hemžil krásnými róbami a nutno tak podotknout, že se módní laťka konečně zvýšila! Jedny z krásných šatů oblékly i modelky Andrea Verešová a Karolína Mališová, které byly nepřehlédnutelné v totožném žlutém modelu eskalující do neonově limetkové.

    Šaty Elisabetta Franchi díky svému řasení na bocích i v zadní části zvýraznily krásná pozadí jejich nositelek. Zatímco je Andrea Verešová vynesla na Carollinum party, k nimž zvolila vysoký culík, Karolína vsadila na vpředu zapletený účes. Naopak vzadu rozpuštěné, navlněné vlasy, tančily pohybem. O její styling se postarali v Elle Beauty Lounge, díky kterému na UniCredit party zcela zazářila.

  • Tereza Maxová vs. Demi Moore: Haute couture model luxusního brandu Balmain

    Tereza Maxová zazářila v haute couture modelu Balmain na zahajovací ceremonii filmového festivalu v Karlových Varech. Střih kopírující siluetu s korzetovým živůtkem a z něj vedoucí křídla labutě lichotil její postavě. Kontrastní barevnost v zastoupení bílé a černé dodávala na celkové hravosti i dramatičnosti zároveň. Šatům pak dodaly lesk korálky poseté po celé délce reliéfu.

    Na počátku letošního roku totožnou lukrativní róbu oblékla hollywoodská kráska Demi Moore a to na velmi příznačnou událost. Róbu s labutím motivem totiž vynesla na premiéru pokračování seriálu Feud: Capote vs. The Swans (Zlá krev – Capote vs. labutě). Ve druhé sérii, která čítá osm epizod, hraje vyjma Demi kupříkladu Naomi Watts, Tom Hollander, Molly Ringwald či Diane Lane.

    Americká herečka navíc zvolila i obdobný styling, tedy černé podpatky s volnou špičkou, avšak na robustní platformě, visací náušnice i decentní make-up. Nositelky se však odlišují zvoleným účesem. Demi vsadila na klasické rozpuštěné vlasy, Tereze vynikly rysy obličeje díky vyčesanému drdolu.

  • Žofie Dařbujánová vs. Tereza Ramba: Smyslná, nikoliv vulgární. To je róba značky anamé.

    A zase ta anamé. Ovládla společenské události, zejména však filmový festival v Karlových Varech. Značka vyčnívala na party, zahajovací i závěrečné ceremonii. A právě věhlasné šaty z tohoto ateliéru oblékla zpěvačka Žofie Dařbujánová v rámci slavnostního ukončení 58. ročníku filmového festivalu. Věhlasnou proto, že róba přímo oplývá charakteristickými prvky této značky. Čímž je řasení na strategických místech, které zvýrazní ženský půvab, ale i smyslné průstřihy či okulibý odstín. A ač tyto šaty disponují lesklým reliéfem, nezavání byť sebemenším kýčem a laciností, což se nedá říct ani u zlomku podobně lesklých modelů.

    Tento typ pravidelně známé krásky vynáší, ať už v tomhle či jiném odstínu, nebo lehce poupravené verzi. My vám však připomene totožné šaty, které zvolila herečka Tereza Ramba na udílení cen Anděl na konci března tohoto roku. A stejně tak, jako zpěvačce Žofii, neskutečně lichotily!

    Sháníte trendy šaty za nejvýhodnější ceny? Vyzkoušejte náš internetový srovnávač Zboží Dáma!

Autor: Žaneta Podlahová
Klíčová slova:  trendy, móda, vip, ze života hvězd
Diskuse ke článku
.