Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Reality show VyVolení: Kdo ze slavných tehdy propadl Vladkovi, Emilovi a Regině?

Video se připravuje ...
Kdo se vám vybaví z první řady VyVolených?
VIDEO: Prostě fenomén!
10. října 2023 | 06:00

Reality show VyVolení vysílaná v počátcích nového milénia si okamžitě získala srdce milionů diváků. Klíčem k úspěchu byly kontroverze, lechtivé scény, vypjaté emoce i hysterické záchvaty, které nám servírovali soutěžící. Není divu, že došlo k nejedné pořádné hádce, pod jednou střechou vily totiž nenašli sebemenší špetku soukromí. První řada zaujala i známé tváře. Komu tehdy fandily a kdo show totálně propadl?

Nejkontroverznější soutěžící

O tu největší show se v první řadě VyVolených postaral zejména Vladko Dobrovodský, který se stal nakonec vítězem. Byl charakteristický dramatickými okamžiky i svými dlouhými tmavými kadeřemi, které si však v jednom záchvatu nechal ostříhat. Po letech se do soutěže opětovně přihlásil a v roce 2013 tak zase vyhrál.

Kde je ikonickému soutěžícímu konec a kdo další patřil mezi nezapomenutelné tváře této reality show? To a více se dozvíte v našem článku níže nebo na webu projektu Prostě fenomén!.

Snadné bylo nechat se pohltit

Diváci ho zbožňovali, zejména pak publicista a moderátor Honza Dědek. „Přiznám se, že jsem první řadu sledoval velmi intenzivně. Tomu jsem úplně podlehl. Jsem si říkal – to se mi nemůže stát... No, tak jo. Pak už jsem to dál neviděl, myslím, ale první řadu jsem strašně odjel,“ nechal se slyšet oblíbený moderátor v naší anketě.

Vyzpovídaly jsme i herečku Denisu Nesvačilovou, která taktéž nejvíce fandila Vladkovi. Komu se naopak tento televizní formát vyhnul obloukem? To se dozvíte v úvodním videu!

Autor: Žaneta Podlahová, Prostě fenomén