Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

MasterChef je zpět! Těchto 16 odvážlivců se utká o titul. Kdo má největší šanci?

  • MasterChef se vrací!
    30. srpna 2023 | 06:00

    Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací na televizní obrazovky již dnes večer! A s ní i nová dávka vzrušení, napětí a výzev. Přísní a nekompromisní šéfkuchaři – Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář – vybrali 16 vášnivých amatérských kuchařů, kteří budou bojovat o titul MasterChef Česko a dva a půl milionu korun. 

    Na soutěžící čekají obtížné výzvy, na jejichž konci bude muset v každé epizodě nejméně jeden kuchař soutěž opustit. Soutěžící prověří nejen své kuchařské, ale i cukrářské dovednosti. Prokážou také, jak umějí pracovat nejen jako jednotlivci, ale i v týmu.

  • Nikola Němcová – 33 let

    Nikola Němcová
    Autor: TV Nova

    Nikola je podnikatelka a majitelka olomoucké kavárny/baru DVĚ. Má doma psa jménem Banny a přítelkyni Báru. Oba bezmezně miluje a na oplátku ji prý podporují v každém šíleném nápadu a směru v podnikání. Říká o sobě, že je divoká, kreativní, chvilku neposedí. Neumí dodržovat recepty a pravidla. Narodila se ve znamení Panny.

    VIDEO: MasterChef navýšil výhru! O kolik se letos soutěží?

    Video se připravuje ...
    MasterChef navýšil výhru! • VIDEO: TV Nova

  • Štefan Staník – 29 let

    Štefan Staník
    Autor: TV Nova

    Narodil se ve znamení Vah, pochází z Trenčína a je strojní inženýr. Má rád výzvy a rád se učí nové věci. Po práci si s chutí zasportuje nebo si uvaří něco dobrého. Do MasterChefa se přihlásil, protože chce vyhrát a zasoutěžit si.

  • Žaneta Kavala – 29 let

    Žaneta Kavala
    Autor: TV Nova

    Žaneta z Pardubic je neustále usměvavá a nakazí vás svou dobrou náladou. Miluje vaření a výzvy. Pracuje jako kosmetička a narodila se ve znamení Berana. Chtěla jezdit po světě a učit se různé kuchyně. Doporučovala by pak lidem skvělá místa. Nejraději má italská a vietnamská jídla.

    VIDEO: Proč je lepší nepouštět porotce do kuchyně?

    Video se připravuje ...
    MasterChef se vrací! • VIDEO: TV Nova

  • Jakub Menšík – 33 let

    Jakub Menšík
    Autor: TV Nova

    Narodil se ve znamení Berana a pracuje jako seřizovač CNC strojů. Vždy byl velkým fanouškem MasterChefa. Všichni okolo mu říkají, že jim jeho jídlo moc chutná, ale jak sám říká, kamarádi a rodina vám nemusí říkat pravdu. Proto ho zajímá, co na to porotci. Umí sníst jídlo z hrnce dřív, než ho stihne naservírovat. Třiatřicetiletý moravský patriot tvrdí, že si do soutěže nepřišel pro peníze, ale pro trofej. Tu by si chtěl poctivě a férově vyvařit a pak vystavit doma.

  • Anna Jarošová – 22 let

    Anna Jarošová
    Autor: TV Nova

    Anička miluje maso a zabijačky. Má v kapse spoustu receptů od babičky, které jsou podle ní ty nejlepší. Pracuje jako zdravotní sestra a narodila se ve znamení Raka. Její nejoblíbenější kuchyně je určitě česká. Blízké jsou jí ale i polská, italská a japonská. Nikdy by nesnědla pavouky a zástupce podobné havěti. Miluje klasickou literaturu a klasickou hudbu.

  • Zdeněk Česák – 44 let

    Zdeněk Česák
    Autor: TV Nova

    Myslivec a sládek, který má strach z chobotnic. Zdeněk by si soutěží chtěl dokázat, že umí vařit. Chtěl by si postavit pivovar. Doma chová 4 psy, má dvě děti a přítelkyni.

  • Joy Rank – 35 let

    Joy Rank
    Autor: TV Nova

    Narodila se ve znamení Panny a pracuje jako kadeřnice. Do pořadu se přihlásila, aby dokázala, že i matky s miminkem, které jsou na to samy, si mohou plnit své sny. Že život nekončí tím, že má děti. Jejím snem je otevřít si restauraci s africko-evropskou kuchyní. Joy miluje jídlo, sport, svého syna a pomáhat ostatním. Vaří pro bezdomovce jak v Česku, tak v Nigérii.

    VIDEO: Jak probíhala první návštěva v kuchyni?

    Video se připravuje ...
    MasterChef - poprvé v kuchyni

  • Adam Rundus – 26 let

    Adam Rundus
    Autor: TV Nova

    Zastupuje herce a influencery v agentuře. Do MasterChefa se přihlásil hlavně z hecu, zvědavosti a kvůli lásce k jídlu. Taky chtěl trochu vystoupit z komfortní zóny a překonat sám sebe. Jeho kulinářský sen je mít vlastní "vypimpenej veganskej podnik, kde se skvěle najedí úplně všichni, i ti největší odpůrci veganského jídla" (není vegan). Narodil se ve znamení Blíženců. Je to chodící dobrá nálada, miluje jídlo a jídlem tráví i svůj volný čas. Rád vaří, ochutnává, za jídlem cestuje a chodí do restaurací.

  • Tereza Vyhlídalová – 30 let

    Tereza Vyhlídalová
    Autor: TV Nova

    V letošní řadě byste snad nenašli připravenějšího soutěžícího, tedy alespoň co se týče sledování MasterChefa. Barmanka Terka je vzornou divačkou a teď bude mít příležitost si kuchyň ve studiu vyzkoušet na vlastní kůži. Nechce být v životě průměrná, a proto si jde vždy za svým cílem. Narodila se ve znamení Berana.

  • Petr Slíva – 27 let

    Petr Slíva
    Autor: TV Nova

    Petr z Ostravy pracuje jako bankovní úředník. Nenechte se ale zmást! Tenhle bankéř není žádný úředníček z kanceláře. Narodil se ve znamení Lva. Vaření ho vždycky bavilo už od předškolního věku. Rád zkouší nové věci a baví ho si pozvat kamarády a uvařit jim něco dobrého. Má rád roli hostitele, baví ho pěkně nachystat stůl, stejně tak i jídlo na talíři. Miluje spontánní akce, nápady a plány. Rád jezdí na výlety a chodí po horách. Nerad sedí doma.

  • Lucía Knihová – 24 let

    Lucía Knihová
    Autor: TV Nova

    Narodila se ve znamení Raka a je studentka. Už více než tři roky tvoří na Instagramu svůj foodblog pod přezdívkou @luckaa_luci. Má tam přes 700 receptů, hlavně rychlých, jednoduchých, chutných a ve většině případů i zdravých. Miluje italskou kuchyni, a to hlavně těstoviny. Ty by prý dokázala jíst na všechny možné způsoby každý den. Stále pozitivní Lucía ze Slovenska miluje pečení.

  • Lukáš Šiml – 31 let

    Lukáš Šiml
    Autor: TV Nova

    Narodil se ve znamení Blíženců a je majitelem reklamní agentury. Vaření je pro něj forma aktivní meditace, vytváření něčeho z ničeho a skvělý způsob, jak ukázat lidem, že je má rád. Chtěl by lidi ve svém okolí motivovat, aby se nebáli vařit, jedli zdravě, vařili z těch nejlepších surovin a snažili se experimentovat, protože podobně jako na život neexistuje ani na vaření jeden zaručený recept. Reklamní mág, kterého do soutěže MasterChef přihlásili kolegové, ve volném čase rád píše básně.

  • Martina Bartoňová – 45 let

    Martina Bartoňová
    Autor: TV Nova

    Martina je kadeřnice, narozená ve znamení Lva. Její kulinářský sen je mít, jak říká, "vymazlený papací autíčko nebo malé bistro s dobrým pivkem". Má ráda českou kuchyni a je prý tak trochu blázen. Miluje vaření, pečení je pro ni omezující. Ráda si totiž recepty upravuje podle sebe.

  • Marek Ciler – 31 let

    Marek Ciler
    Autor: TV Nova

    Tenhle usměvavý kluk z Trutnova má ke gastronomii hodně blízko! Rád leze po skalách a kuráž mu nechybí! Živí se jako hoteliér a narodil se ve znamení Váhy. Jeho kulinářským snem je mít food truck. Jeho nejoblíbenější kuchyně je ta česká a miluje bůček.

  • Petra Kamencová – 44 let

    Petra Kamencová
    Autor: TV Nova

    Petra miluje sport a vaření a možná si ji pamatujete ze soutěže Miss. Narodila se ve znamení Raka a bydlí v Berouně. Je zapálený a aktivní sportovec – miluje lyže, běžky, "svou silničku" a potápění. A díky svému výdeji energie může jíst, co chce, a udržet si velikost jako v době modelingu. Neumí sedět na zadku a nerozumí slovu nuda. A nevzdává se. Nikdy.

  • Jan Albrecht – 42 let

    Jan Albrecht
    Autor: TV Nova

    Honza se do MasterChefa přihlásil kvůli své dceři, která miluje jeho jídlo! Před několika lety změnil svůj životní styl a rád teď zkouší nové výzvy. Je instruktor Wim Hofovy metody, kouč a motivátor. Vstupem do soutěže otevírá nový příběh a důvěřuje procesu. Neustále hledá způsoby, jak se zlepšovat. Rád hledá mimo hlavní proud a tato snaha ho několikrát dovedla až tam, kde se sny stávají realitou. Narodil se ve znamení Lva.

     

Autor: Martina Miláčková
Diskuse ke článku
.