Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejkrásnější celebrity světa? Umělá inteligence vytvořila žebříček TOP 20

14. července 2023 | 06:00

Pokud jde o krásu, všichni máme své osobní preference, protože vkus každého člověka se výrazně liší. Pokud jde o umělou inteligenci, tak ta je zcela objektivní. Zajímá vás, kdo je podle ní nejatraktivnější celebritou světa? V žebříčku možná najdete svého oblíbence.

To, co považuje každý člověk za krásné a přitažlivé, je zcela subjektivní, a proto je těžké objektivně určit, kdo ze slavných hvězd patří mezi nejatraktivnější. Umělá inteligence to však umí! Určila žebříček 20 nejkrásnějších celebrit světa a přiznáváme, že nás některá jména vůbec nepřekvapila. 

VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení...

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

V žebříčku například najdete blonďatou krásku Scarlett Johansson, která se v nejrůznějších anketách „nejvíce sexy žen“ umisťuje vysoko poměrně často. Poprvé ji časopis Esquire vyhlásil nejpřitažlivější ženou světa v roce 2006, podruhé tak učinil v roce 2013. Stejného ocenění v dalších letech se dostalo například herečkám Angelině Jolie nebo Charlize Theron, které jsou umělou inteligencí rovněž považovány za jedny z nejkrásnějších žen na světě. 

Pokud se podíváme na pánské osazenstvo, ani zde nejsou jména příliš překvapivá. Nechybí tak slavní hezounci jako Brad Pitt, Tom Hardy nebo David Beckham. V žebříčku najdeme také herce Chrise Evanse, který se stal nejvíc sexy mužem planety pro rok 2022, a to i přes to, že nepatří zrovna mezi prvoplánové krasavce a rozhodně se z něj všem ženám nepodlamují kolena. Přesto se podle umělé inteligence řadí mezi dvacítku nejatraktivnějších lidí planety. Celý žebříček najdete ve fotogalerii.

 

Autor: Aneta Valešová