Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vladko, Emil nebo Regina: Jak dnes žijí nejkontroverznější tváře první řady VyVolených?

24. ledna 2024 | 06:00

Počátky nového milénia přinesly na obrazovky svěží vítr v podobě divácky oblíbených pořadů. Od znalostní soutěže Chcete být milionářem? přes pěveckou show Česko hledá SuperStar až po reality show VyVolení, která uviděla první světlo světa v roce 2005. Okamžitě si získala srdce milionů diváků, a to vzhledem ke kontroverzi, kterou nám servírovaly hlavní stars show. Mezi ně bezesporu patřili tanečnice a striptérka Regina Holásková, horník Emil Zajac, Petr Zvěřina z Václaváku a především Vladko Dobrovodský, který vyhrál prvenství v této nově představené reality show. Kde je této hvězdné čtveřici konec?

Jedna uzavřená vila, skryté kamery, lechtivé scény, pořádná dávka kontroverze a především – ani špetka soukromí. To přilákalo diváky k první řadě reality show VyVolení. Diváci s napětím sledovali pikantnosti, vypjaté emoce až hysterické záchvaty. Za nimi stál především Vladko Dobrovodský, který nakonec celou řadu vyhrál. Kam ho jeho cesty po show zavedly? A ostatní soutěžící?

Ikona soutěže: Vladko, který pro hysterické záchvaty nešel nikdy daleko

Já už na to nemám,“ opakovaně znělo z úst Vladka, pro kterého byly silné hádky a záchvaty denním chlebem. Tím nejdramatičtějším okamžikem první série bylo bezesporu ostříhání jeho nádherně dlouhých kadeří. Vedle dramatu nabídl ale i nekonečný humor, a díky tomuto kontroverznímu koktejlu se vyhoupl na kralující stupínek vítězů a ze show si odnesl 11 milionů korun.

Přílišný zájem o jeho osobu ho ale zavedl do Španělska. Po letech v ústraní se vrátil do Čech a rovnou zpět do vily, kde v roce 2013 opět vyhrál! Po výhře v České republice ještě nějaký čas pobýval, ovšem jeho cesty ho opět zavedly údajně daleko za hranice. Jeho současný život je tak velkým otazníkem. Více se dozvíte v našem článku zde:

Emil Zajac: Od hornictví k politice

Bývalý horník Emil Zajac se stal dalším legendárním účastníkem v první řadě VyVolených. Po skončení soutěže si pomýšlel na snovou kariéru celebrity, profesionálního baviče, ovšem sny se po čase rozplynuly. Našel si práci jako řidič kamionu, tomu se věnuje dodnes a vedle své profese je i hrdým zakladatelem politické strany Roma Luma, jejímž je současně předsedou.

Hlavním posláním politické strany s romským zaměřením je vytvoření optimálních podmínek pro život občanů, ale zejména se chce aktivně podílet na rozvoji zdravého životního stylu, práce, bydlení, volného času, ale i mezilidských vztahů.

Emilovi se daří nejen v profesním, ale i osobním životě. Je šťastným tátou synka a po intenzivních měsících cvičení a vyvážené stravy konečně vyhrál boj s nadváhou. Na svých sociálních sítích se těší z výsledků hubnutí, konkrétně ubyl 15 cm v pase. „4 měsíce cvičení a správného stravování a oblékl jsem tričko a džíny, které jsem naposledy oblékl před 10 lety,“ napsal s nadšením před několika měsíci.

Podívejte se na nový rozhovor s Emilem Zajacem, ve kterém vysvětluje, proč se vítězem stal Vladko:

Video se připravuje ...
Emil Zajac z VyVolených po 20 letech! Jak vzpomíná na Vladka? • VIDEO: Prostě fenomén!

Petr Zvěřina: Z introverta extrovertem

Petr Zvěřina z Václaváku se proslavil hláškami jako „je to fičák“ či tím, že do Prahy "rozhodně nepřijel na babetě". Na hlášky i na dobu ve vile jsme s ním společně zavzpomínali při nedávném rozhovoru. Svěřil se nám, že účast v reality show ho profesně posunula a otevřela mu dveře k lepším nabídkám. Již před nástupem do vily se živil jako DJ, jím zůstal dodneška, avšak vzhledem k popularitě si zahrál na místech, na kterých by si pravděpodobně bez účasti ve VyVolených nezahrál. Jak sám říká, dělá tedy to, co ho naplňuje, a vedle hudby se věnuje také filmu. „Dělám u filmu, ale ve štábu, ne už před kamerou, ale za kamerou. Protože jsem byl od přírody introvertem a díky tomuhle jsem se musel stát extrovertem, mám v sobě takový trošku rozpor, ale dělám to, co mě baví, a je to super,“ řekl Petr Zvěřina pro Blesk pro ženy.

Na jaké momenty z vily rád vzpomíná a je v kontaktu s ostatními soutěžícími? To se dozvíte v celém rozhovoru zde:

Regina Holásková: Na cestě za poznáním

Reginu si každý zapamatoval jako divokou blondýnku, která pro sprostá slova nešla nikdy daleko. Do paměti diváků se vryla také odhalenými scénkami, ale i zvláštními názory na život. Jak se nedávno nechala slyšet pro zpravodajsko- společenský portál ŽivotvČesku.cz, v poslední době se začala sebevzdělávat v léčitelství, astrologii, etymologii či historii. Svou cestu za jistým poznáním nechala zvěčnit ve své knize Vesmírný tanec. Nyní však pracuje na knize druhé a věnuje se také malování obrazů.

Její cesta za uvědoměním nebyla lehká. Po účasti v show otěhotněla a s otcem své dcerky se ještě před jejím narozením rozvedla. Plány měla velké, a to postavit vlastní dům. To se ovšem nepodařilo dodnes, a pobývá tak na zahradě pod skromným provizorním přístřeškem u Brněnské přehrady. Věříme, že zanedlouho již najde místo, kde budou spokojení ona i její čtyřnozí mazlíčci – afghánští chrti.

Na pamětní fotografie z dob VyVolených se podívejte v galerii. 

Autor: Žaneta Podlahová, Prostě fenomén, PSF