Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tohle že jsou stejné osoby? Podívejte se, jak se celebrity během let změnily

28. května 2023 | 06:00

Nový účes, nová barva vlasů, jiný styl líčení či oblékání nebo změna váhy můžou člověka změnit úplně k nepoznání. Celebrity o tom vědí své, protože svůj vzhled musí poměrně často měnit kvůli rolím či jiným projektům. Za jejich novou image ale také občas stojí jejich vlastní nespokojenost a touha cítit se ve svém těle lépe. Podívejte se na celebrity, u kterých je jejich proměna opravdu šokující!

 

V dnešní době plastických operací jde "opravit" vlastně všechno. Chcete větší rty, menší nos, vyvinutější hrudník, užší pas? Všechno jde. To, že se pak na starých snímcích už vůbec nepoznáte, je věc druhá. Někdy stačí ale změnit pouze účes, barvu vlasů nebo styl oblékání a nový člověk je rázem na světě. Někomu nová image sedne skvěle, někdo zase vypadá, že se ještě pořád nenašel. 

Video: Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste?

Video se připravuje ...
Tyto celebrity pojí příbuzenský vztah, věřili byste? • VIDEO: Videohub

Celkovou vizáž vždy změní úbytek váhy. Své by o tom mohla vyprávět zpěvačka Adele, která dokázala zhubnout o 40 kilogramů. S novou postavou změnila účes a styl oblékání a rázem je z ní úplně jiná žena. Hollywoodským chameleonem je rozhodně herečka Kristen Stewart, kterou si nejspíš pamatujete z trháku Stmívání. Jestliže kdysi budila dojem nesmělé dívky s často vyplašeným výrazem, dnes je z ní hotová rocková diva. Razantní a naprosto šokující proměnou prošla také zpěvačka Madonna. Z bývalé platinové blondýnky je dnes zrzka a svým nepřirozeným vzhledem na sociálních sítích spíše děsí.

Některým celebritám však přibývající roky vyloženě svědčí a dnes vypadají mnohem lépe než na začátku své kariéry. Na kom se zub času nemilosrdně podepsal a kdo zraje jako víno? Podívejte se ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová