Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Výchova podle slavných: Co všechno jejich děti nesmí?

  • Výchova podle slavných: Co všechno jejich děti nesmí?
    19. srpna 2023 | 06:00

    Celebrity jsou spojovány s luxusem a okázalým životním stylem. Kvůli tomu si tak většina obyčejných smrtelníků myslí, že jejich děti mají ty nejdražší věci, žijí si jako v pohádce a pravidla se jich netýkají. Rozmazlující výchova je sice v Hollywoodu hodně rozšířená, stále se však najdou celebrity, které své děti drží zkrátka.

  • Jennifer Lopez: Tablet pouze v neděli

    Autor: profimedia.cz

    Jennifer Lopez má s bývalým manželem Markem Anthonym dvojčata Emme a Maxe. Co se týče výchovy, dodržuje jedno přísné pravidlo – její děti nemůžou během týdne používat tablet ani hrát videohry. Podle zpěvačky jsou všední dny k tomu, aby děti dělaly domácí úkoly a připravovaly se do školy. Tablety jim tak dovoluje používat pouze v neděli, a to pouze v případě, že jsou děti do školy připraveny.

    VIDEO: Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez.

    Video se připravuje ...
    Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez • VIDEO: Videohub

  • Megan Fox: Zákaz televize a mobilních telefonů

    Autor: profimedia.cz

    Pokud jde o sledování televize, drží americká modelka a herečka své tři syny velmi zkrátka. Ráda se s nimi podívá na film, jinak se u nich televize moc nepouští. "U filmů existuje začátek, průběh a konec. Je tam jasný příběh. Když ale dítě posadíte před televizi, nemá to konce," uvedla. Zároveň je proti tomu, aby její děti měly mobilní telefon. "Žádné počítače, žádné mobilní telefony. A to alespoň do doby, než půjdou na střední," dodala.

  • Mila Kunis a Ashton Kutcher: Žádné vánoční dárky

    Autor: profimedia.cz

    Zatímco někteří rodiče to s vánočními dárky přehánějí, hollywoodský pár Mila Kunis a Ashton Kutcher svým dětem nedává na Vánoce vůbec nic. Dárky prý děti rozmazlují a nepodporují v nich nic dobrého. "Řekli jsme našim rodičům, že pokud chtějí dětem něco dát, ať vyberou jen jeden dárek. Ostatní peníze ať darují dětské nemocnici, charitě, útulku nebo na nějakou dobrou věc. Je to na nich. To je naše nová tradice," uvedla herečka, která pochází z Ukrajiny, je Židovkou, a Vánoce tak nikdy neslavila.

  • Madonna: Zákaz randění do 18 let

    Autor: profimedia.cz

    Člověk by řekl, že dle stylu života a image, kterou má v posledních letech popová královna, bude její výchova velmi benevolentní, opak je ale pravdou. Její dcera Lourdes nesměla do 18 let randit a toto pravidlo platí také pro další děti zpěvačky. Zároveň několikrát přiznala, že v její domácnosti musí panovat disciplína. "Noční sledování televize, nezdravé jídlo nebo nepořádek nejsou v mém domě tolerovány," uvedla.

  • Julia Roberts: Děti se nesmí dívat na její filmy

    Autor: profimedia.cz

    Ačkoliv je herečka sama neustále v záři reflektorů, své děti se snaží držet mimo ně. Na sociální sítě obvykle nepřidává žádné fotky s nimi a děti ji ani nedoprovází na červeném koberci při nejrůznějších akcích. Od sociálních sítí se je snaží držet co nejdál, protože podle ní jim nejsou k ničemu platné. Zároveň nechce, aby trávily příliš času před televizí, a nepouští jim ani filmy, ve kterých sama hrála.

  • Brad Pitt a Angelina Jolie: Nesmí si vyhledávat informace o svých rodičích

    Autor: profimedia.cz

    Brad Pitt v jednom rozhovoru uvedl, že spolu s Angelinou Jolie chtěl svých šest dětí ochránit před bulvárem a lživými informacemi, které o nich média často šířila, a proto na všech počítačích zablokovali svá jména. Děti je tak nedokázaly vyhledat, a nemohly si tak domýšlet různé věci. 

     

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.