Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tajemství Sexu ve městě vyzrazeno: Samantha Jones je zpět! Má to ale háček

1. června 2023 | 10:55

Kultovní seriály o módě, ženství, sexu a vztazích vždy vítáme s otevřenou náručí, a tak se s nadšením setkalo i pokračování Sexu ve městě v podobě desetidílné série nazvané And Just Like That (Prostě jen tak). Fanoušci se však zanedlouho dočkají další nové série a s ní i velkého comebacku. Samantha Jones je totiž zpět! Avšak má to jeden háček…

Tajemství je venku! Zní z instagramových stories, která se objevila na oficiálním účtu seriálu And Just Like That. Velkolepá zpráva odkazuje na návrat ikonické postavy Samanthy Jones do druhé série. O tom informoval americký deník New York Post. Ovšem radosti z comebacku nebude příliš, naše hrdinka se totiž objeví pouze v jedné ze scén. Proč nám Samantha tolik utkvěla v paměti a bezmezně ji milujeme?

Podívejte se na záběry z natáčení pokračování Sexu ve městě:

Video se připravuje ...
Natáčení nového seriálu Sexu ve městě: Sarah Jessica Parker • VIDEO: Profimedia

Po dvaceti letech v novém kabátě

Pokračování tolik ikonického seriálu z přelomu tisíciletí je ve zcela novém kabátě. Živelná Samantha Jones, kterou ztvárňovala Kim Cattrall, dala totiž jasně najevo, že v natáčení seriálu And Just Like That nechce pokračovat.

Již několikrát se herečka nechala slyšet, že je pro ni Sex ve městě uzavřenou kapitolou, kterou již nechce otevírat. V rozhovoru pro Piers Morgan’s Life v roce 2017 navíc uvedla, že s dalšími třemi hrdinkami seriálu nikdy nebyla kamarádka. „Byly jsme kolegyněmi a v některých ohledech je to správný přístup, protože pak máme jasnou hranici mezi profesionálním životem a tím osobním,“ sdělila v pořadu. Není však tajemstvím ani to, že se Sarah Jessikou Parker alias seriálovou Carrie Bradshaw má poněkud napjaté vztahy.

Kim Cattrall ale pro restart ikonického seriálu nebyla ze strany tvůrců oslovena.Nežádali jsme ji, aby byla součástí pokračování, protože dala jasně najevo, že to není něco, čemu by se chtěla věnovat, a nám to už nebylo příjemné,“ sdělili.

Jediná scéna

Pro všechny je tak nová zpráva šokem, ale i čirou radostí. Avšak Samantha má vystoupit pouze v jednom díle, jediné scéně – a to při vzájemném hovoru s Carrie. K velkému shledání ale nedojde, dvě hlavní hrdinky si jen zavolají. V první sérii jsou si totiž odcizeny, Samantha odletěla do Londýna, avšak na konci řady si vyměňují textovky o tom, že musí vztah mezi sebou napravit. Dojde tak k velkému usmíření? Na novou řadu se můžete těšit již 22. června!

Utkvěla v paměti

Proč Samanthu tak bezmezně milujeme? Protože každá chceme být neohrožená, nebojácná, tolik nezávislá, energická a upřímná s přijatelnou dávkou drzosti jako ona. Přidejme přirozenou smyslnost, rafinovanost a obdiv ostatních a máme komplexní balíček femme fatale. A právě ženu sršící sex-appealem stvořily nejen její povaha, ale i styl jejího šatníku a především řeč těla. Měla totiž pohled šelmy, půvabný úsměv, její krok byl rázný, svižný, ale zároveň elegantní, a když stála či seděla, vždy ladně tiskla jednu nohu k druhé.

Autor: Žaneta Podlahová