Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Syrová vejce s mlékem i slaný popcorn s čokoládou: Stravovací úchylky těchto celebrit vás vyvedou z míry

Slaný meloun i schovaná čokoláda: Stravovací úchylky těchto celebrit vás vyvedou z míry
28. srpna 2022 | 06:00

Každému chutná něco jiného, to rozhodně ano. Některé chutě jsou ale přinejmenším divné, ovšem ani ty se nám nevyhýbají, a to ani slavným celebritám. Která hvězda pije horké kozí mléko a kdo si namáčí kuřecí maso do medu? 

Královna Alžběta II.

Mnoho z nás se kvůli nočnímu mlsání cítí provinile. Možná se budete cítit o něco lépe, když vám řekneme, že to dělá i sama královna Alžběta II. Na půlnoční svačinku má ve své ložnici vždy připravenou bonboniéru plnou čokoládových pralinek, kvůli kterým určitě žádný pocit viny nemá. 

Taylor Swift

Oblíbená americká zpěvačka je známá také tím, že si zakládá na vyvážené stravě plné vlákniny a bílkovin. Co se ale týče pitného režimu, tam Taylor tak přísná není! Svůj mlsný jazýček neošidí jen tak něčím. Má ráda poctivé domácí limonády a ze všeho nejvíce jí chutná vychlazená limonáda z levandulí.

Kelly Rowland

Možná vám to bude připadat nechutné, nebo naopak skvělé, ale Kelly Rowland miluje kombinaci teplého popcornu a čokoládových lentilek M&M’s. Na první pohled to moc vábně nevypadá, je to ale taková vylepšená verze sladkého popcornu, který si k filmu dopřávají nejen malé děti. 

Jessica Simpson

Během těhotenství ujížděla Jessica na slaném melounu. Meloun rozkrájela, posolila a byla ho takto schopná sníst klidně celý naprosto sama. Něco na tom možná bude, vždyť v Itálii turisté trhají ruce kuchařům za meloun podávaný se slanou šunkou – prosciutto crudo.

Yolanda Hadid

Yolanda se udržuje ve formě, proto pije kozí mléko, které je pro lidské tělo lépe stravitelné než to kravské. Bývalá modelka ho usrkává k odpolední svačince pěkně teplé s medem a kardamomem. Co říkáte – zkusíte to také, nebo se této kombinace trochu bojíte? 

Gwyneth Paltrow

Americká herečka Gwyneth Paltrow je známá svými svéráznými zvyky a je tomu tak i u jejích stravovacích návyků. Svůj den totiž začíná čištěním úst kokosovým olejem. Tento rituál dělá každé ráno, aby odstranila z úst špatné bakterie. Své zuby i dásně tak udržuje zářivě bílé, čisté a hlavně zdravé.

Marilyn Monroe

Oblíbenou snídaní Marilyn Monroe byla 2 syrová vejce smíchaná s teplým mlékem. Když se jí na to někdo zeptal, uvedla, že její stravovací návyky se ostatním mohou zdát zvláštní a výstřední, ona to tak ale nevidí. "Pochybuji, že by nějaký lékař doporučil pro pracující dívku, která žije svůj život ve spěchu, výživnější snídani,“ dodávala filmová herečka.

Selena Gomez

Selena Gomez je další celebritou, která má ráda pikantní jídla. Je to tak kvůli tomu, že si často vychutnává popcorn s pálivou omáčkou tabasco a trochou soli. Tuto dobrotu nazvala texaským popcornem. Někdy si prý ještě pokape praženou kukuřici pár kapkami láku z nakládaných okurek. 

Channing Tatum

Tohle byste do vypracovaného krasavce neřekli! Tvrdý jídelníček občas vymění za kalorickou bombu. Sexy herec totiž miluje toastový chléb potřený marmeládou z hroznů, který přiklopí druhým plátkem chleba s arašídovým máslem. Jako třešničku na dortu nasype Channing mezi své dva toasty oblíbené slané křupky. 

Kim Kardashian

Hodně lidí miluje křupavé kuřecí nugetky z fast foodu. Jen Kim Kardashian ale namáčí – před vložením do úst – každé sousto do medu. Říká, že to je jediný správný způsob, jak nugetky konzumovat. Dokonale se tak prolnou slaná i sladká chuť.

 

Autor: Adéla Ondroušková