Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Jana Švandová oslavila 75! Přenesla se přes své mindráky a vypilovala styl k dokonalosti

4. července 2022 | 10:54

O víkendu oslavila Jana Švandová své půlkulatiny. Herečce bylo pětasedmdesát, ale na jejím šmrncu jí to vůbec nic neubralo, naopak. Styl, jakým se herečka obléká, je neustále pilován k dokonalosti. Herečka přiznala, že jako téměř každá žena i ona v minulosti trpěla mindráky, ale nenechala se jimi pohltit a ovládat.

Jako mladá holka jsem měla mindrák ze svých bujných vnad, z toho, že nemám dlouhé nohy nebo že jsem malá. A v naší profesi, když se vám něco nepodaří, je hrozně jednoduché, aby vám to vzalo sebevědomí,“ přiznala šarmantní blondýnka, která si svůj zralý věk absolutně užívá.

Video se připravuje ...
Jana Švandová v 7 pádech Honzy Dědka: Nešťastná láska ji přivedla k sebevražedným myšlenkám • VIDEO: FTV Prima

Pro mě bylo nejhezčí životní období, když už jsem se cítila jako zralá žena, byla jsem matkou. Asi od čtyřicítky do šedesátky, a vlastně i teď. Každé životní období má něco do sebe. Ani to stáří není špatné, sice už nemáte tolik energie, není tak bezstarostné, ale není to špatné. To se stane každému, že zestárne a život se mu začne krátit. Škoda každého promarněného roku,“ nechala se slyšet herečka.

Moc ráda tráví volný čas se svými čtyřmi vnoučaty a prý jim neustále něco vymýšlí – jako třeba divadelní inscenace v kostýmech v obýváku nebo je kulturně vzdělává návštěvami divadel a kin. Především milují představení, ve kterých jejich babička hraje. A to chtěla původně studovat archeologii, naštěstí život tomu chtěl jinak. Herečka ale přiznala, že je jí líto, že neumí nic jiného, speciálně v období, kdy se hrát nedalo, litovala, že neposlouchala maminku a chyběla jí píle k tomu, naučit se třeba hrát na nějaký hudební nástroj.

V roce 1998 si vzala za manžela Pavla Satorie a nemůže si vynachválit, jakého má doma pohodáře. Je již třetím jejím manželem a vypadá to, že jim vše klape. Manžel by sice chtěl, aby už nepracovala a zůstala doma, ale Jana se bojí, že by potom rychleji stárla. Herečka se také nikdy netajila svým pozitivním přístupem k plastickým úpravám. Ráda se líbí, miluje kosmetiku a hezké oblečení. O tom se ostatně můžete přesvědčit v naší fotogalerii. Tahle dáma má zkrátka styl!