Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Arabela je i dnes stále krásná! Jak čas změnil ostatní?

Video se připravuje ...
Šťastná Arabela Jana Nagyová: Shledání s vnukem po 13 letech!
VIDEO: Gabriela Maryšková
10. července 2022 | 06:00

Veliké pozdvižení nastalo, když na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech představoval Jan Budař (44) svou novou pohádku Princ Mamánek. Do postavy královny totiž obsadil všemi milovanou Arabelu neboli Janu Nagyovou (63), která svou hereckou kariéru pověsila na hřebík před osmadvaceti lety.

Je až neuvěřitelné, že o herecké kariéře Jany Nagyové, kterou jsme všichni milovali a které jsme fandili jako princezně Arabele ve stejnojmenném seriálu, její děti nemají skoro tušení a zjišťují to až nyní. Se svými hereckými zkušenostmi se nechlubila a v Německu, kde rodina žije, Arabela zřejmě tolik nefrčela. Nyní se ovšem všechno mění a Jana začíná navazovat tam, kde před těmi dlouhými roky skončila.

Video se připravuje ...
Šťastná Arabela Jana Nagyová: Shledání s vnukem po 13 letech! • VIDEO: Gabriela Maryšková

Byla jsem strašně nervózní a cítila velkou zodpovědnost z očekávání, nechtěla jsem zklamat,“ nechala se slyšet Nagyová. Ta také mimo jiné přiznala, že po odchodu z Československa do Německa se z ní stala maminka na plný úvazek a také hodně cestovala a poznávala různé lidi a různé kraje. Rozhodně dělala to, co ji dělalo šťastnou, a i když jí herectví zpočátku chybělo, dala si pauzu. A nyní je zpět s velkou pompou! Spokojenost se na ní zrcadlí, protože její věk by jí hádal málokdo, vypadá absolutně úžasně. Není divu, že krásná princezna dozrála v stejně krásnou královnu!

Když se podíváme na její sestru Xénii, odráží se v ní stejně tak její život, který není obzvlášť v posledních letech úplně idylický. V seriálu Arabela se objevilo mnoho úžasných hereckých hvězd, které bohužel už dnes nejsou mezi námi. Jak vypadají Rumburak po letech nebo Honzík s Maruškou, to ale víme. A také dva spolužáci Honzíka a Marušky Kozelka a Hromádka. Kozelku si zahrál Martin Mikuláš, který se dnes věnuje podnikání, a Hromádku zase Jan Vokurka, který pracuje na stavbách. Jste zvědaví, jak vypadají tihle lumpové dneska?

Prohlédněte si, jak se změnily hvězdy z Arabely: