Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejpůvabnější dcery slavných žen: Podívejte se, jaké z nich vyrostly krásky

19. března 2022 | 06:00

Jsou talentované, úspěšné, a navíc stejně krásné jako jejich slavné matky. Podívejte se, jak z roztomilých holčiček slavných žen vyrostly nádherné a sebevědomé ženy. Ve většině případů opravdu platí, že jablko nepadá daleko od stromu.

Být dítětem celebrity rozhodně není nic jednoduchého. Některé slavné hvězdy své děti od nebezpečného světa showbyznysu chrání, co to jde, jiné je světu hrdě vystavují již od útlého mládí. Díky tomu jsme měli možnost sledovat, jak se z malých holčiček stávají sebevědomé a úspěšné ženy, které často jdou ve šlépějích svých slavných matek.

Například dcera bývalé supermodelky Cindy Crawford Kaia Gerber dnes patří mezi nejžádanější modelky a svým půvabem už dávno zastínila svou úspěšnou matku. Do světa filmu zase pronikly díky svým slavným mámám například Dakota Johnson nebo Zoe Kravitz. Také v tomto případě platí, že po svých rodičích zdědily jen to nejlepší a dnes patří mezi ty nejúspěšnější v Hollywoodu. 

Vedle talentu zdědily tyto krásky po svých matkách také půvab. Dcera "pravé blondýnky" Reese Witherspoon Ava je své slavné matce natolik podobná, že je média často nazývají spíš dvojčaty než matkou a dcerou. Na krásu si nemůže stěžovat ani Lily-Rose Depp. Ta se může pochlubit hned dvěma slavnými rodiči. Její matkou je Vanessa Paradis a otcem talentovaný herec Johnny Depp.

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se, jak dospěly nejkrásnější dcery slavných žen:

Autor: Aneta Valešová