Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Plešaté krásky z Hollywoodu! Tyhle všechny si oholily hlavu, co na ně říkáte?

6. dubna 2022 | 06:00

Vlasy jsou ozdobou ženy, říká se, ale tyhle dámy jsou důkazem, že pokud máte šarm a šmrnc, potom můžete chodit klidně bez bujné kštice a budete stejně nádherná. Možná jste si také někdy říkala, jaké by to bylo, kdybyste se oholila do hola, tyhle slavné ženy už to vědí!

Facka Willa Smithe na předávání prestižních filmových cen se řeší ještě dnes. Vypadá to, že si Will bere pauzu od hraní a bude si v ústraní řešit své problémy, které vyústily v přehnaně agresivní gesto. Je hezké, že se zastával své ženy, která kvůli alopecii přichází o vlasy, jen to provedení nebylo úplně košer. Celá aféra upozornila svět na tuto nemoc a také na ženy s holými hlavami – jak to snáší a jaké to je, vyjít do ulic bez vlasů. 

Jada je se svou nemocí smířena a oholená hlava jí nesmírně sluší. I její dcera Willow se nachala inspirovat a podpořila maminku ve chvíli, která je asi pro každou ženu těžká. Ano, i muži ztrácejí vlasy, ale u nich jsme si na to už tak nějak zvykli, přestože to zřejmě nesou stejně těžce jako my. 

Video se připravuje ...
Blance kvůli alopecii vypadaly všechny vlasy, obočí i řasy. Nyní pomáhá jiným ženám, které mají stejný problém.

Jsou ovšem ženy, které jsou svým krátkým sestřihem proslavené, jako jsou zpěvačka Sinéad O'Connor nebo Skin z kapely Skunk Anansie. Ale mnoho slavných krásek přistoupilo k tomuto zásadnímu kroku zbavit se hřívy kvůli roli nebo jen pro to, aby vyjádřily nějaký svůj postoj či si vyzkoušely radikální módní experiment. 

Přesvědčit se o tom, jak jim to sluší bez vlasového porostu, můžete v naší galerii. Budete překvapeni, kolik slavných krásek si během života holohlavost vyzkoušelo! Jsou mezi nimi i Angelina Jolie, Jennifer Aniston nebo Lady Gaga.