Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Oblačno 30°C

Ladí jim to v soukromí i šatníku: Tohle jsou ty nejstylovější manželské páry!

4. července 2022 | 06:00

Spojuje je nejen letitá láska, pevné manželství, ale také vkus, elegance a styl. Jakmile se objeví na společenských událostech, jsou ozdobou a vyzařují nenucenou lehkost. Které české, ale i světové celebrity patří mezi nejstylovější páry?

Andrea a Jiří Bartoškovi

Jiří Bartoška i přes přibývající roky, šediny a vrásky je stále idolem nespočtu žen. Charismatický herec sršící nekonečným sex-appealem má však oči pouze pro jedinou, pro svou manželku Andreu. Pár je spolu úctyhodných 46 let, a patří tak k nejstabilnějším párům českého showbyznysu. Na společenských akcích jsou doslova rybami ve vodě, jíž proplouvají s přirozenou grácií. Půvabná archeoložka, pro niž je krátce střižené mikádo s ofinkou poznávacím znamením stejně tak jako masivní černé brýle a šediny pro prezidenta Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, se v módě opravdu vyzná. Nebojí se mladistvých vzorů, výrazných barev ani zajímavých detailů v podobě krajek, mašlí či rukaviček. Její styl věrně doplňuje slavný herec v dobře padnoucím obleku, pro který se, zdá se, narodil.

Video se připravuje ...
Jiří Bartoška na zahájení MFF KV: Kde se zdržela hlavní hvězda? • VIDEO: Blesk TV

Veronika a Lukáš Hejlíkovi

Spojuje je sedmileté manželství, syn Vojta, vášeň pro dobré jídlo, ale také charisma, styl, vkus a elegance. Lukáš má totiž k módě vřelý a pozitivní vztah, ačkoliv tomu tak vždy nebylo. Jeho zásadním módním milníkem byl tehdejší seriálový fenomén Ošklivka Katka, kde si zahrál jednu z hlavních rolí – ředitele módní firmy. Následně si navrhl i vlastní kolekci obleků, nápaditou, odvážnou, ale ne natolik, aby se obleky přely s vkusem ostatních mužů. Jeho vztah k módě se jistě prohloubil i vzhledem k letitému působení jeho manželky Veroniky v modelingu. Ta – jako historicky první Češka – se stala fit modelkou pro luxusní módní dům Céline. Modeling však pro ni nebyl životním snem jako pro její maminku, která v ní viděla velké naděje a potenciál, a tak obesílala agentury s fotkami své dcery Veroniky. Manželé mají za sebou velké životní úspěchy, zkušenosti, kterými se navzájem obohacují. Není proto divu, že Lukáš s Veronikou do sebe zapadají jako puzzle a jsou symbolem opravdové noblesy.

David a Victoria Beckhamovi

Mají nálepku ikon stylu, ale ne vždy byl tento – dnes nejvlivnější – pár pro všechny vzorem. Bývalá Spice Girl byla dříve vlasovým chameleonem, když šokovala krátkými střihy, ale i změnami barev, hrdě nosila upnuté korzety, z nichž se dralo silikonové poprsí, ale i latex byl jejím oblíbencem. Hledal se i bývalý světový fotbalista. Vlasové šátky měnil za vzhled nagelovaného manekýna, či naopak svou kštici krátil téměř dohola. Po pár letech se však nejen on našel a dokonalý pár svým stylem inspiruje celý svět. David coby charismatický a neodolatelný vousáč a Victoria jako módní ikona, jež je pro svou oděvní značku největším influencerem. Jakmile představí novou kolekci, rázem její modely určují následující sezonu hlavní trendy.

Vévodkyně a vévoda z Cambridge

Catherine, vévodkyni z Cambridge, byl tento titul udělen právoplatně. Bývalá dívka z lidu okouzlila nejen svého manžela prince Williama, ale podmanila si i samotnou královnu a občany Velké Británie. Svou pozitivní náladou, zodpovědným přístupem ke královskému striktnímu protokolu, vytříbeným chováním i vkusem. Ačkoliv udává styl, ne vždy má modely od nejslavnějších návrhářů a brandů, nebojí se sáhnout ani po dostupnějších značkách. Pokud však ceny jejího oblečení přesahují desítky tisíc korun, s radostí ho opakovaně nosí. Právě recyklace zvyšuje její popularitu. Princ William je pak po jejím boku vždy elegantní, v košili, saku, ale mezi jeho oblíbence se řadí i kvalitní svetry. Na tento královský harmonický pár je radost pohledět.

Které další hvězdné páry sklízejí obdiv? Na to se podívejte do naší fotogalerie!

Pro styl nejdou daleko ani Martin a Daniela Dejdarovi, Emma Smetana a Jordan Haj, Daniela Peštová s Pavolem Haberou, Cindy Crawford a Rande Gerber, Jennifer Lopez a Ben Affleck nebo Justin Bieber s manželkou Hailey.

Autor: Žaneta Podlahová