Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co se dělo na záchodcích aneb šťavnaté detaily ze svatby Jennifer Lopez a Bena Afflecka

18. července 2022 | 11:45

Když se dočtete, že se brali dva slavní lidé, jako jsou diva Jennifer Lopez (52) a hvězda stříbrného plátna Ben Affleck (49), tak si začnete představovat ty nejluxusnější destinace a rozhodně vás nenapadne, že zrovna tihle dva stáli ve frontě na svatební licenci mezi obyčejnými smrtelníky!

Stejně jako jeden z našich nejslavnějších párů Karel Gott a Ivana se i Ben a Jennifer rozhodli vzít se v Las Vegas, světovém hlavním městě svateb. „Přesně to, co jsme chtěli. Včera v noci jsme letěli do Vegas, stáli ve frontě na licenci se čtyřmi dalšími páry, všechny podnikly stejnou cestu do hlavního města svateb. Za námi se dva muži drželi za ruce a drželi se navzájem. Před námi mladý pár, který na druhé narozeniny své dcery podnikl tříhodinovou jízdu z Victorville – všichni jsme chtěli totéž: aby nás svět poznal jako partnery. A vyznat naši lásku světu prostřednictvím prastarého a téměř univerzálního symbolu manželství," takhle se o svém svatebním rozhodnutí vyjádřila Jennifer na svých sociálních sítích.

Video se připravuje ...
Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez • VIDEO: Videohub

Jennifer Lopez se s Benem Affleckem poprvé potkala roku 2001 při natáčení filmu Láska s rizikem, ale v té době byla Jenn ještě vdaná za Crise Judda. O rok později už byla rozvedená a ona a Ben mohli jít s pravdou ven, tentýž rok ohlásili i své zasnoubení. O rok později zasnoubení zrušili s vysvětlením, že je to kvůli přehnanému zájmu médií o jejich svatbu. Pár měsíců nato se rozešli. Trvalo to dalších sedmnáct let, než byli společně viděni v květnu 2021 na společné dovolené na horách. Trvalo to až do června, než to oznámili oficiálně.

„Dokázali jsme to. Láska je krásná. Láska je laskavá. A ukázalo se, že láska je trpělivá. Dvacet let trpělivá," rozplývala se na sítích Jennifer. Svěřila se také, že přijeli pozdě a málem otvíračku kaple nestihli. Ale kvůli nim udělali výjimku a zůstali déle, aby se pár mohl vyfotit v růžovém cadillacu, ve kterém se prý fotil i sám Elvis. Oba chtěli, aby je oddával také Elvis, ale ten bohužel neměl službu a už byl v posteli. Za svědky měli každý jedno ze svých dětí.

Ben Affleck se na webu onthejlo.com pochlubil také videem z mobilu, v němž je vidět jeho nastávající, jak se převléká ve skromné šatně kaple do svatebních šatů. Sám ženich neměl ani ten luxus převlékat se v šatně, na něho zbyly pouze toalety. V každém případě nazvali svou svatbu svatbou snů a Jennifer to zakončila slovy: „Když vydržíte dost dlouho a budete trpěliví, možná se dočkáte těch nejlepších okamžiků svého života v drive through v Las Vegas v půl jedné v noci v tunelu lásky se svými dětmi a s tím, se kterým chcete zůstat na věky. Láska je krásná věc, možná ta nejkrásnější a stojí za to si na ni počkat.“ Zpěvačka je tak zamilovaná, že se vzdala svého slavného příjmení a je z ní paní Jennifer Lynn Affleck!