Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Jako vejce vejci! Které celebrity si jsou neskutečně podobné?

19. července 2022 | 06:00

Říká se, že každý z nás má na světě svého dvojníka. Výjimkou nejsou ani celebrity, které mají své "dvojče" přímo mezi hereckými kolegy. Podívejte se do fotogalerie na to, jak jsou si některé hvězdy podobné! Těžko uvěřit, že je nepojí příbuzenský vztah.

Už se vám někdy stalo, že jste se dívali na film a omylem jste hlavní(ho) protagonist(k)u zaměnili s jiným hercem (nebo herečkou)? Na tom není nic zvláštního. I v tak rozmanitém světě, jako je Hollywood, totiž můžeme narazit na osobnosti, které jsou si neuvěřitelně podobné – ale přesto je nepojí žádný příbuzenský vztah. V některých případech si příroda opravdu vyhrála a nadělila dvěma lidem podobné rysy. Není tak divu, že si je fanoušci často pletou.

Nejdražší rozvody v historii? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

Neskutečnou podobu můžete vidět například u španělského herce Javiera Bardema a jeho kolegy Jeffreyho Deana Morgana. Svou dvojnici má také zpěvačka Katy Perry. Ta totiž vypadá úplně stejně jako herečka Zooey Deschanel a to i přesto, že ráda mění střih a barvů vlasy. V obličeji jsou obě ženy ale téměř stejné.

Stejně tak jsou na tom herečky Margot Robbie a Jaime Pressly. Obě dvě mají blond vlasy, velké modré oči a široký úsměv a právě kvůli těmto podobnostem patří mezi nejzaměňovanější hollywoodské hvězdy. Margot Robbie má navíc ještě jednu dvojnici. Pokud sledujete seriál Sexuální výchova, rozhodně vám nemohlo uniknout, že jedna z hlavních postav Maeve, kterou ztvárnila Emma Mackey, je Margot také neskutečně podobná.

Na další slavná "dvojčata" se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová