Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Čím se živili, než se stali slavnými? Tyhle profese byste celebritám rozhodně netipovali

  • Čím se živili, než se stali slavnými? Tyhle profese byste celebritám rozhodně netipovali
    10. května 2022 | 06:00

    Jména těchto celebrit znají lidé po celém světě. Byly ale doby, kdy o jejich talentu nikdo nevěděl, a tak musely pracovat stejně jako my, obyčejní smrtelníci, a do zaměstnání chodily každý den. Víte, čím se živila například Kate Winslet nebo kam chodil do práce Brad Pitt? Jejich původní zaměstnání vás nejspíš překvapí.

    Uklízečka, právník, sekretářka. Kdyby celebrity předložily své životopisy, našly by se tam přesně tyto profese. Přestože máme pocit, že jsou tito lidé slavní snad odjakživa, začaly jejich profesní životy naprosto běžným zaměstnáním. Jak tyto celebrity začínaly?

  • Kate Winslet (46)

    Díky trháku Titanic se Kate Winslet stala přes noc superznámou osobností. Přestože ji máte odjakživa spojenou s filmovým průmyslem, i ona začínala s naprosto obyčejným zaměstnáním. Než se Kate stala známou, pracovala v lahůdkářství. Jednoho dne připravovala krůtí sendvič, když vtom zazvonil telefon a byla jí nabídnuta role ve filmu Nebeská stvoření. Od té chvíle nabral její život zcela jiné obrátky, a na přípravu sendvičů tak mohla rychle zapomenout.

    Nejdražší rozvody v historii! Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Brad Pitt (58)

    Při pohledu na jednoho z největších hollywoodských fešáků si nejspíš řeknete, že byl pro filmová plátna přímo stvořen. I když můžeme mít pocit, že je Brad Pitt slavným hercem odjakživa, není tomu tak. V mládí se převlékal do kostýmu kuřete a lákal kolemjdoucí na kuřecí speciality do nejmenované hospody. Potkat takhle Brada, tak mu stejně asi neodoláme. 

  • Lucy Liu (53)

    Ve filmu Charlieho andílci ukázala herečka Lucy Liu, jak umí být ohebná. Žádné krkolomné pohyby jí nedělaly problém a vše zvládala naprosto hravě. Není divu. Měla totiž pořádně natrénováno. Ještě předtím, než se stala slavnou, živila se jako lektorka aerobiku. 

  • Miley Cyrus (29)

    Zpěvačka a bývalá herečka Miley Cyrus se sice proslavila už jako teenager, i ona si však zkusila, jaké to je chodit do normálního zaměstnání. V jedenácti letech pracovala pro úklidovou firmu a pravidelně chodila uklízet domy a byty a nevyhnula se ani úklidu záchodů. Dodnes však na tuto práci vzpomíná a je ráda, že si mohla vyzkoušet i něco "normálního".

  • Jennifer Lopez (52)

    Jennifer Lopez rozhodně patří mezi největší hvězdy současné pěvecké a herecké scény. Ani ona nemá svůj úspěch zadarmo. Musela si svou cestičku slávy pracně vyšlapat, a než se stala uznávanou hvězdou, pracovala v právnické firmě jako sekretářka. Později se dokonce stala licencovanou notářkou, srdce ji však táhlo na prkna, která znamenají svět.

  • Hugh Jackman (53)

    Hugh Jackman prorazil v roce 2000 díky roli Wolverina ve filmu X-Men. Od té doby je z něj úspěšný herec a těžko uvěřit, že pracoval rok na škole v Anglii jako učitel tělocviku. Tuto práci měl rád a na jeho studentech mu opravdu záleželo. Jednou při rozhovoru zahlédl mezi reportéry svého bývalého žáka a nenechal si ujít příležitost, aby se ho zeptal, jak mu jde tělesná výchova. Všechny včetně svého bývalého studenta touto otázkou pobavil. 

  • Gerard Butler (52)

    Charismatický skotský herec vystudoval vysokou školu. Chtěl se stát právníkem a této profesi se skutečně nějakou dobu věnoval. V té době ale vedl také bujarý život a holdoval alkoholu. Několikrát do práce přišel s kocovinou a nakonec ho kvůli tomu také vyhodili. A bylo to vlastně dobře. Gerard je totiž rozhodně lepší herec než právník.

  • Meghan Markle (40)

    Dávno předtím, než se z Meghan Markle stala herečka a později členka královské rodiny, věnovala se na volné noze kaligrafii. Úhledným krasopisem psala na zakázku různé pozvánky a dopisy a nadepisovala jmenovky. Této činnosti se věnuje dodnes, ale už pouze pro zábavu.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.