Sexy tělo po čtyřicítce? Celebrity prozradily své triky

  • Sexy tělo po čtyřicítce? Celebrity prozradily své triky
    29. dubna  2022 
     06:00

    Po čtyřicítce bývá tělo pomalejší, hormony se mění a metabolismus už nepracuje tak jako ve dvaceti. To ale ještě neznamená, že nemůžete být v kondici. Inspirací vám mohou být tyto celebrity, které vypadají lépe než některé maldší ročníky. Jak se udržují fit?

    Nemusíme vám říkat, že nic není zadarmo. Pokud toužíte být neustále v kondici, musíte o tělo pečovat, věnovat se mu a pravidelně se hýbat. Jakmile ale jednou uvidíte výsledky, nebudete chtít přestat. Stejně jako tyto celebrity, které zdravému životnímu stylu doslova propadly a dnes se můžou chlubit postavou snů. Jaké je jejich tajemství?

  • Eva Longoria (47)

    Tipli byste si, že oblíbené herečce už táhne na padesát? Její mladistvý vzhled a štíhlé tělo tomu rozhodně nenapovídají. Eva Longoria prozradila, že cvičí skoro každý den. V poslední době si oblíbila hlavně trampolíny, kterým věnuje každý den třicet až pětačtyřicet minut. Kombinuje je se silovým tréninkem a dle jejích slov jsou výsledky vidět opravdu rychle.

    Supertělo s Bleskem pro ženy: Jak správně dělat výpady?

    Video se připravuje ...
    Supertělo s Bleskem pro ženy: Jak správně dělat výpady? • VIDEO: Martin Mol

  • Jennifer Lopez (52)

    Formu, v jaké je Jennifer Lopez poslední dva roky, snad nemusíme ani komentovat. Dva roky po padesátce vypadá zpěvačka a herečka naprosto neuvěřitelně. Tělo snů však nemá zadarmo. Pokud jde o její kondici a zdravotní stav, je Jennifer opravdu pečlivá. Denně se tak věnuje nějakému pohybu, hlídá si, co jí, a pokud jí to její nabitý život dovolí, odpočívá, co to jde. Miluje tanec a silový trénink. V jejím cvičebním programu najdete hlavně dřepy, výpady nebo mrtvý tah. 

  • Hilary Swank (47)

    Když se Hilary Swank připravovala v roce 2004 na svou roli ve filmu Million Dollar Baby, cvičila až pět hodin denně, a dokázala tak nabrat přes dvacet kilogramů svalů. Člověk by si možná řekl, že po takové dřině na cvičení zanevře a bude ráda, že už posilovnu neuvidí. Hilary si naopak pohyb zamilovala a dnes cvičí pro radost. Ráda kombinuje silový trénink s kardiem. Díky tomu se neustále udržuje ve formě.

    Cviky na každý den – jógové protažení. Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Cviky na každý den - jógové protažení • VIDEO: Kristýna Juřicová

  • Halle Berry (55)

    Mít v pětapadesáti tělo jako Halle Berry, to je snad sen každé ženy. Herečka je známá pro svou vášeň pro pohyb. Nezastavila ji ani cukrovka, kterou jí lékaři diagnostikovali v dvaadvaceti letech. Kvůli hyperglykémii dokonce upadla do kómatu. Paradoxně ji právě tato nemoc "dokopala" k tomu, aby se pravidelně hýbala a zdravě stravovala. A výsledek je opravdu znát. Ve svých letech postavou hravě strčí do kapsy i mnohem mladší ročníky, stojí za tím však mnoho práce. Herečka cvičí se svým trenérem Peterem Leem Thomasem pětkrát týdně. Tréninky jsou náročné a pokaždé jiné. Jeden den cvičí s těžkými váhami, další trénink se zase soustředí na kardio a nebrání se ani boxu či power józe.

  • Jennifer Aniston (53)

    Jennifer Aniston se stala vzorem pro mnoho žen po celém světě, a to nejen kvůli svému ikonickému účesu. Nejedna žena ji obdivuje také pro její nestárnoucí vzhled. Také ona se ale pravidelně věnuje pohybu a dbá na zdravý životní styl. A její trik pro štíhlou postavu? Skáče přes švihadlo! Denně mu věnuje alespoň třicet minut. Vraťte se do dětských let a zkuste ho taky!

  • Kate Hudson (42)

    Trojnásobná maminka se může pochlubit tělem bohyně. Ani v jejím případě to však nebylo zadarmo. Kate miluje zdravý životní styl. Dodržuje metodu přerušovaného půstu, která dle jejích slov není pro každého, ale jí pomáhá udržovat energii. Vyhledává jakýkoliv druh pohybu – chodí na procházky, jezdí na kole, věnuje se pilates. Ráda vyzkouší cokoliv. Přestože si bedlivě hlídá, co jí, a vyhledává pouze zdravá jídla, nemá problém si na konci dne dát za odměnu třeba zmrzlinu, která ji prý dělá šťastnou.

     

     

     

     

     

     

     

     

/
Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji