Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Když se z přátelství stane láska: Které slavné páry byly zpočátku jen kamarádi?

  • Když se z přátelství stane láska: Které slavní byli zpočátku kamarádi?
    8. března 2022 | 06:00

    Říká se, že přátelství mezi mužem a ženou neexistuje a že dříve nebo později se z něj pokaždé vyklube láska. Které celebrity si na vlastní kůži vyzkoušely, jaké to je, když se z kamaráda stane partner?

    Lásce nelze poručit. A když mezi dvěma lidmi funguje ta správná energie, nelze jí ani zabránit. A to ani v případě, že se zpočátku jednalo pouze o přátelství. Tyto celebrity jsou toho důkazem.

  • Mila Kunis a Ashton Kutcher

    Svou první pusu dostala herečka s ukrajinskými kořeny při natáčení sitcomu Zlatá sedmdesátá. Rozhodně netušila, že ji dostane od budoucího manžela a otce svých dětí. Už v té době se Mile Kunis Ashton Kutcher líbil, ale jelikož jí bylo pouhých patnáct let, nijak víc to neřešila. Rande měli pouze před kamerou a tím to vše na nějakou dobu skončilo. Ashton se později oženil s herečkou Demi Moore, Mila se zase zakoukala do herecké dětské hvězdy Macaulaye Culkina. Ve společnosti na sebe sem tam narazili, ale nepojilo je nic víc než obyčejné přátelství. Při jednom setkání však zjistili, že je k sobě něco táhne, a najednou z toho byla láska jako trám, která trvá dodnes.

    Nejdražší rozvody v historii? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Jennifer Lopez a Ben Affleck

    Stará láska nerezaví. A ta Jennifer Lopez a Bena Afflecka už vůbec ne. Seznámili se v roce 2002 během natáčení filmu Láska s rizikem. Jennifer v té době byla provdaná za svého druhého manžela Crise Judda. Přestože mezi Jennifer a Benem přeletěla jiskra, svůj vztah se snažili nechat na přátelské úrovni. Nepodařilo se. V listopadu roku 2002 se zasnoubili, v září roku 2003 svatbu odložili a v lednu následujícího roku se rozešli. Osud tomu ale chtěl, aby jejich vztah skončil happy endem – od minulého roku tvoří Ben a Jennifer opět pár a vypadá to, že jsou šťastnější než kdykoliv předtím.

  • Blake Lively a Ryan Reynolds

    Přáteli původně byl také jeden z nejhezčích párů Hollywoodu – Blake Lively a Ryan Reynolds. Seznámili se v roce 2011 při natáčení snímku Green Lantern, v té době byli oba zadaní, a tak se z nich stali pouze přátelé. Po rozchodech si dokonce vyšli na dvojité rande se svými novými protějšky. Jejich noví partneři se ale brzy ocitli na druhé koleji, protože Blake a Ryan se do sebe bezhlavě zamilovali. Vzali se v roce 2012 a mají spolu tři dcery.

  • Zendaya a Tom Holland

    Také v případě Toma Hollanda a Zendayi přerostlo přátelství v lásku. Znají se od roku 2016, kdy spolu natáčeli snímek Spider-Man: Homecoming. Stali se z nich blízcí přátelé a v médiích se šuškalo, že spolu dokonce něco mají. Nikdy to však nepotvrdili a dál se chovali jako přátelé. Skutečnost, že je mezi nimi opravdu něco víc, odhalili minulý rok paparazzi, když je načapali, jak se v autě líbají. Od té doby jsou nerozlučnou dvojicí.

  • Rihanna a A$AP Rocky

    Rihanna a A$AP Rocky se znají již od roku 2012 a dle ostatních to mezi nimi již v té době hodně jiskřilo. Přestože mezi nimi chemie rozhodně fungovala, byli pouze přáteli. V roce 2020 se po třech letech Rihanna rozešla s Hassanem Jameelem a o pár měsíců později byla s A$AP Rockym spatřena na večeři. Slavný rapper, který označil Rihannu za lásku svého života, se tak po letech dočkal. Pár se nyní těší na své první miminko.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.