Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slavné ženy, které vzaly otěže do svých rukou: Které celebrity požádaly své protějšky o ruku?

  • Slavné ženy, které vzaly otěže do svých rukou: Které celebrity požádaly své protějšky o ruku?
    24. listopadu 2021 | 06:00

    Když milujete, je možné všechno. Důkazem jsou tyto zásnuby, které neproběhly zrovna podle běžného modelu. Které slavné ženy ignorovaly zajeté stereotypy a požádaly své protějšky o ruku?

    Vy už byste se vdávala, ale váš milý se k ničemu nemá? Inspirujte se těmito slavnými ženami, které se nebály pokleknout před svými muži a o ruku je požádat!

  • Britney Spears (39) a Kevin Federline (43)

    Popová zpěvačka Britney Spears neměla na muže příliš štěstí a do každého vztahu se vrhala bez rozmyslu. Jinak tomu nebylo ani v případě jejího vztahu s tanečníkem Kevinem Federlinem, se kterým má dva syny. V roce 2004 jej totiž při cestě z Ameriky do Irska požádala po třech měsících randění o ruku. Kevin byl natolik zaskočený, že její žádost odmítl s argumentem, že o ruku má žádat muž ženu. Pár minut ale počkal a nakonec Britney požádal on. Svatba se konala ve stejném roce jako zásnuby, manželství ale skončilo po třech letech.

    Nejdražší rozvody slavných? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Nejdražší rozvody v historii! Bill Gates se rozvádí! • VIDEO: Videohub

  • Pink (42) a Carey Hart (46)

    O tom, že je zpěvačka Pink tak trochu rebelka, není žádných pochyb. Svého manžela motokrosového závodníka Careyho Harta požádala v roce 2005 při závodech o ruku. Jednoduše zvedla tabuli s otázkou: Vezmeš si mě? Nějakou chvilku se od překvapeného Careyho nedočkala odpovědi, když ale dodala "myslím to vážně", s její nabídkou souhlasil. A vyplatilo se! Jejich vztah prošel i rozchodem, letos však oslavili patnácté výročí svatby, vychovávají dvě děti a jsou živoucím důkazem, že pokud na vztahu neustále pracujete, vydrží i krušnější chvilky.

  • Jennifer Hudson (39) a David Otunga (41)

    Otěže do svých rukou vzala také americká zpěvačka a herečka Jennifer Hudson. Dle jejího názoru si totiž žádost o ruku a prsten nezaslouží pouze ženy, ale také muži. Když ji tedy její bývalý přítel David Otunga požádal o ruku, rozhodla se mu žádost na jeho narozeniny oplatit a rovněž před ním poklekla. Přestože zásnuby proběhly dvakrát, ke svatbě nakonec vůbec nedošlo. V roce 2017 se pár rozešel.

  • Kristen Bell (41) a Dax Shepard (46)

    Iniciativy se chopila také sympatická herečka, která svého nynějšího manžela herce Daxe Sheparda požádala o ruku skrz sociální síť Twitter. Jako první ji sice požádal sám Dax, a to v roce 2009, dvojice se však tehdy dohodla, že se vezmou až v okamžiku, kdy Kalifornie dovolí sňatky osobám stejného pohlaví. K povolení došlo v roce 2013 a blonďatá herečka reagovala tak, že na svém twitterovém účtu položila Daxovi jednoduchou otázku: Vezmeš si mě? Herec okamžitě souhlasil a ještě ve stejný rok se konala svatba.

  • Diane von Furstenberg (75) a Barry Diller (79)

    Barry Diller žádal belgickou módní návrhářku o ruku opakovaně. Ta jej ale neustále odmítala. Nakonec to však vymyslela tak, že když se blížily jeho devětapadesáté narozeniny, připravila pro něj ten nejlepší dárek – požádala ho o ruku ona sama. Manželé jsou od roku 2001.

  • Jodie Turner-Smith (35) a Joshua Jackson (43)

    Jaký je to pocit být požádán o ruku, poznal také herec Joshua Jackson. Ten toto gesto od své manželky Jodie Turner-Smith považoval za jednu z nejromantičtějších věcí, které se mu kdy staly. "Když se mě zeptala, okamžitě jsem věděl odpověď. O ruku mě požádala na Silvestra v Nikaragui. Procházeli jsme se po pláži a najednou se mě zeptala. Bylo to neuvěřitelně romantické a krásné," vzpomínal na své zásnuby během rozhovoru s Jimmym Fallonem.

     

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.