Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Příliš štíhlé hollywoodské krásky: Které to dovedly do extrému?

3. listopadu 2021 | 06:00

Všechny chceme vypadat dobře a cítit se sebevědoměji. Občas se ale honba za rádoby dokonalým tělem vymkne kontrole a vysněná postava se promění v tělo, které se zdravým vzhledem nemá moc společného. Které slavné krásky dovedly svou štíhlou postavu do extrému? 

Victoria Beckham (47)

Módní návrhářku si od nepaměti pamatujeme jako enormně štíhlou. Přiznala se, že byla svou postavou doslova posedlá, a to především v období největší slávy Spice Girls, kdy si hlídala kalorie. Není tomu však dlouho, co byla terčem posměchu moderátorů pořadu Today po tom, co v podcastu River Cafe Table 4 prozradila svůj oblíbený jídelníček. Řekla, že má ráda celozrnný toast se solí, zeleninu na páře s trochou balsamika, a naopak nemá ráda omáčky ani máslo či oleje. Sama se přiznala, že musí být pro všechny restaurace noční můrou. Není proto divu, že je pořád tolik štíhlá.

Angelina Jolie (46)

Herečka a aktivistka bojující za lidská práva je považována za jednu z nejkrásnějších žen světa. Bohužel však její příliš štíhlá postava vzbuzuje neustálé spekulace o tom, zda Angelinu Jolie sužuje anorexie, zákeřné duševní onemocnění. Leckdy svou postavu maskuje v neforemných a nadměrných oděvech. Nedávno se však objevila na červeném běhounu na premiéře filmu The Eternals v půvabné třpytivé róbě obepínající siluetu. Fanoušky tak opět vyděsily hereččiny štíhlé ruce a ramena, ze kterých vystupovaly kosti. Ovšem více je však pobouřil její účes. Dlouhé nastavené vlasy nebyly absolutně kompatibilní s těmi pravými, a zezadu tak vypadal účes opravdu nevzhledně. Fanoušci se tak podivovali nad prací jejího kadeřníka, který by podle nich měl dostat padáka. Angelina to však zachránila svým nehynoucím půvabem.

Video se připravuje ...
Angelina Jolie a její dcery na filmovém festivalu v Římě! • VIDEO: Profimedia

Céline Dion (53)

Vysoká a štíhlá zpěvačka z Kanady tvrdí, že hubená je díky baletu. Začala prý brát hodiny tance a tvrdě dře. To se projevilo na její postavě a Céline všem, kteří se nad tím pozastavují, vzkazuje, ať se starají o sebe.

Mezi velmi štíhlé krásky patří i herečka Tara Reid (45) či herečka Sarah Jessica Parker (56), která nyní pracuje na natáčení pokračování oblíbeného seriálu Sex ve městě, který se přeměnil název na And Just Like That (Prostě jen tak).

Na všechny štíhlé krásky se můžete podívat v naší fotogalerii zde:

Autor: Žaneta Podlahová