Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Kožená rebelie: Jak ji nosí bývalá hvězda Ulice? Oblékněte se podle Míši Maurerové!

1. listopadu 2021 | 06:00

Věčná kůže. Tento přírodní element vystihuje dědictví, vytrvalost, základ. Kámen, bez kterého nelze stavět, prvek, kterým doplníte celý look. A na ikonických modelech, základních kamenech šatníku, je založena nová budoucnost oblékání. Přináší nejen nadčasovost, ale také neotřelý vzhled s kapkou drzosti. Není tak divu, že je v hledáčku známých krásek. Jak ji nosí bývalá hvězda Ulice?

Také smýšlíte o kožených kalhotách jako o prvku hodném rockového zpěváka v zápalu dravého křiku na pódiu? Tudíž se tak nehodí pro vás, pro romantickou duši... Nyní se však pohlíží na kůži jako na elegantní základní prvek, kolem kterého se bude točit celý váš šatník. A nemusí to být nutně kalhoty, ale třeba sukně či jen drobné doplňky, jako je kupříkladu kabelka. Na tyhle dva nestárnoucí atributy vsadila i Michaela Maurerová. Moderátorka, maminka dvou dětí, ale především herečka, která se proslavila rolí kadeřnice Digi v seriálovém fenoménu Ulice.

Inspirujte se, jak ještě jinak kombinovat přesycené barvy, které drží prst na tepu doby! 

Video se připravuje ...
Souboj velikostí S vs. XL: Nebojte se trendy barev • VIDEO: Videohub

Outfity půvabné Michaely jsou většinou založeny na základních kouscích, jež tvoří fungující ležérní styl, leckdy eskalující do elegance. Nebudí však nudný dojem, ba naopak. Což plně vystihuje zvolený model, který herečka oblékla při příležitosti křtu nové knihy spisovatele Patrika Hartla s názvem 15 roků lásky. V pražském Jazz Docku se vyjímala v černo-oranžové kombinaci opřené o koženou midisukni s předním rozparkem, žebrované tričko s vysokým stojáčkem, vysoké kozačky a nadčasovou černou crossbody kabelku.

Tipy na nákupy: triko s vysokým stojáčkem Edited, prodává aboutyou.cz, 779 Kč; kožená sukně My Essential Wardrobe, prodává zalando.cz, po slevě 5184 Kč; černé kozačky Deichmann, 1199 Kč; kožená kabelka Francesco Gattino, 6350 Kč; přírodní lak na nehty AILA Cosmetics, prodává ze-zeme.cz, 375 Kč

Pokud si i do své skříně budete chtít pořídit nestárnoucí klasiku v podobě kožených věcí, připravte si ovšem peněženku. Je to však investice, která vám to bude vracet ještě za několik let, při nošení těchto věcí si na to vždy vzpomenete. Pokud se vám však líbí pouze kožený vzhled a nelpíte přímo na pravé kůži, můžete zvolit alternativu v podobě její imitace.

Na výběr těch nejlepších sukní i kabelek z pravé kůže či její imitace se můžete podívat v naší fotogalerii:

TIP REDAKCE:

Pokud chcete opticky zeštíhlit postavu, zastrkejte vrchní díl dovnitř spodního a u výběru kozaček dbejte na ostrou špičku, která vám prodlouží vaše nožky.

Stylové módní kousky za výhodné ceny nakupujte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová