Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Oblékněte se podle posledních trendů jako Dara Rolins. Tohle je klíčový kousek sezony!

27. září 2021 | 06:00

Minulý týden proběhla tisková konference k 135. výročí kosmetického gigantu Avon, který reprezentuje krásu a optimismus, ale především podporuje ženy, jejich zdraví, půvab i rovnoprávnost ve společnosti. Kdo jiný je více spjat s touto filozofií než slovenská sexbomba, krásná zpěvačka a zároveň pyšná máma Dara Rolins? Co oblékla při této příležitosti?

Září se stalo společenským dějištěm, měsícem zábavy, představením módních, kosmetických či filmových novinek. A najednou jsme zpět ve starých zajetých kolejích, kdy bychom si snad měly vytvořit časový budget, abychom vše potřebné a chtěné stihly. No nestýskalo se vám? Po kultuře, komunikaci a nasávání inspirace všude kolem? Nám rozhodně ano! A po tom, až konečně budeme moct vytáhnout všechny ty šaty či zajímavé blůzky nebo halenky.  

Tip na video: Na kterých základních pilířích stojí podzimní šatník půvabných Francouzek? 

Video se připravuje ...
Základní pilíře šatníku Francouzek na podzim • VIDEO: Videohub

Jednu z nich oblékla i půvabná blondýnka Dara Rolins. Vsadila na černou halenku s vysokým stojáčkem a okrasnými volány, jež dekorovaly límec, dekolt i ramena. Další chloubu tmavé okázalosti pak tvořily dominantní balonové rukávy, které se těší stále velké oblibě.

Inspirace na ležérní outfit podle Dary Rolins: halenka – Zalando 2510 Kč; kalhoty – Bershka 699 Kč; opasek - Zalando 480 Kč; tenisky - Kazar 2990 Kč; lak na nehty - ze-zeme.cz 460 Kč; prstýnek - Pandora 1799 Kč

Další halenky, které půjdou ruku v ruce s širokými džínami, naleznete v naší fotogalerii:

 

Slovenská diva halenku zkombinovala s wide leg jeans aneb širokými džínami, které se staly za poslední rok doslova mantrou a zaklínadlem a nyní jsou hlavním emblémem podzimní sezony. Pokud máte pocit, že tak trochu převálcovaly úzké denimové kalhoty, máte pravdu. A dost možná onen fakt podpořila pandemie, ze které jsme si především odnesly pohodlí.

Široké nohavice má ostatně Dara poslední dobou v oblibě. Na autogramiádu svého nového diáře na rok 2022 v Bratislavě oblékla lososové, opravdu široké džíny s nízkým pasem, jež evokovaly skate a hiphopovou scénu 90. let. Na představení oblíbeného zápisníku v Praze se pak objevila v černých širokých elegantních kalhotách.

K tomu, proč se staly naprostým favoritem, nepřispívá jen pohodlí, ale také střih, který opticky prodlouží nohy a zároveň skryje problematické partie.

Zpěvačka celý look pak doplnila stříbrnými prstýnky a náušnicemi, černým opaskem a plochými botami s masivní podrážkou.

TIP REDAKCE:

Pokud se chcete na společenské události cítit sebevědoměji, zajděte si na manikúru a dopřejte si krásně upravené nehty, jež jsou vaší vizitkou. Za nás je to především nalakování na červeno. Barva, která probouzí v ženách smyslnost a sebejistotu...

Inspiroval vás outfit Dary Rolins? Velký výběr trendy kousků najdete na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

Autor: Žaneta Podlahová