Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vánoční romantika v Tatrách s Jiřím Bartoškou! To si nemůžete nechat ujít

Video se připravuje ...
VIDEO: Bontonfilm
18. prosince 2019 | 11:25

Nová romantická vánoční komedie přijde do kin mezi svátky, a to je také přesně to období, ve kterém se děj filmu odehrává. Pro všechny z vás, které nejen během svátků podléháte romantickým náladám, bude tenhle film s hvězdným obsazením jako dělaný.

Jak všechny jistě víme, láska se neptá, přijde do vašeho života a má tolik barev jako duha. Příběh filmu Šťastný nový rok se samozřejmě točí kolem vztahů a láska je tu v hlavní roli. Film se natáčel v pohádkově zasněžených Vysokých Tatrách a setkáte se zde s partou kamarádek, jejich blízkých, ale i úplných cizinců. Všichni si rozehrávají svůj vlastní příběh plný komických a romantických situací.

Od filmu můžete čekat nejen to, že vás rozněžní a pobaví, ale také se můžete těšit na skvělé herecké obsazení. V hlavních rolích se tu vedle krásné Táni Pauhofové objeví třeba Jakub Prachař, Zuzana Norisová, Emílie Vašáryová a Jiří Bartoška. ,,Šťastný nový rok je poctou starým československým filmům, které dokázaly pobavit celé generace diváků v čase svého vzniku i několik desetiletí poté. Zároveň chceme nabídnout divákům jejich moderní a současnou verzi,“ vysvětluje producentka Adriana Kronerová.