Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity, které rozdělila sláva: Kdo neustál úspěch toho druhého?

  • 3. prosince 2019 | 06:00

    Peníze a sláva někoho od základů změní. Výjimkou nebyly ani některé celebrity. Začalo se jim dařit v kariéře, ale na úkor vztahu, který v té době měly. Kdyby se tito lidé nestali slavnými, třeba by spolu byli dodnes.

    Někdy zkrátka zaplatíte za úspěch něčím, co je vám v životě drahé. Ať už to je kvůli rozdílným plánům a prioritám, žárlivosti jednoho z partnerů nebo rychle stoupajícímu sebevědomí toho druhého. Které páry se rozešly potom, co zavítaly do síně slávy?

  • Britney Spears a Justin Timberlake

    Společně hráli v dětském televizním seriálu The Mickey Mouse Club. Zdálo se, že je nevyhnutelné, že jednou skončí spolu, a tak se i stalo. Později se Justin stal ikonou teenagerů zejména díky kapele 'N Sync a stejně tak i Britney odstartovala svou pěveckou kariéru. Pár se rozešel potom, co se roznesly zvěsti o tom, že je Britney nevěrná.

    Britney Spears a Justin Timberlake
    Autor: profimedia.cz

  • Chad Lowe a Hilary Swank

    Chad si zahrál v několika filmech, známý je ze seriálu Prolhané krásky. Podobné to měla i Hilary, když se v roce 1997 vzali. Hrála v několika seriálech, ale díky roli ve filmu Kluci nepláčou získala Oscara. Od té doby se jí hrnuly nabídky. Úspěch sklidila zejména za film Million Dollar Baby. O tři roky později oznámili rozvod. Nyní je Hilary držitelka dvou Oscarů a dvou Zlatých glóbů.

    Chad Lowe a Hilary Swank
    Autor: profimedia.cz
  • Gwen Stefani a Gavin Rossdale

    Když spolu začali chodit, Gwen byla na vzestupu slávy se svou kapelou No Doubt. Gavin byl úspěšným zpěvákem skupiny Bush. V roce 2002 se vzali, měli spolu tři děti a sláva Gwen stále stoupala. Stala se i sólovou zpěvačkou, vytvořila svou módní značku a začala se angažovat v pěvecké soutěži The Voice. V roce 2015 podala žádost o rozvod.

    Gwen Stefani a Gavin Rossdale
    Autor: profimedia.cz
  • Chris Pratt a Anna Faris

    Vzali se v roce 2009. Anna v té době byla známá díky filmu Ztraceno v překladu a Chris ze seriálu Parks and Recreation. Nejednalo se však o žádné velké herecké výkony. Ty přišly, až když Chris dostal roli ve filmu Strážci galaxie a hlavní roli ve filmu Jurský svět. Tyhle role ho posunuly na seznam nejvyhledávanějších herců. S jejich manželstvím to bylo zřejmě neslučitelné, a tak se v roce 2017 rozvedli.

    Chris Pratt a Anna Faris
    Autor: profimedia.cz
  • Tom Cruise a Nicole Kidman

    Tom byl už dávno velkou hollywoodskou superstar, když se s Nicole v roce 1990 vzali. Nicole do té doby brala jen malé role, ale v roce 2001 po filmu Moulin Rouge! se její sláva vyhoupla do hvězdných výšin, a přesně to Tom neustál; ještě tentýž rok se rozvedli. 

    Tom Cruise a Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Garner a Scott Foley

    Byli manželé v letech 2000 až 2003 a v té době už byli oba známí. Jennifer díky několika vedlejším rolím a Scott díky seriálu Dawsonův svět. Jennifer ale dostala nabídku na hlavní roli v seriálu Alias, a to byl její odrazový můstek. Jejich manželství to však neustálo.

    Jennifer Garner a Scott Foley
    Autor: profimedia.cz

  • Miranda Kerr a Orlando Bloom

    Jejich vztah se zrodil v roce 2007. V té době byl Orlando známý díky rolím ve filmech Pán prstenů a Piráti z Karibiku. Jeho sláva byla na vrcholu. Zatímco Mirandin vrchol měl teprve přijít. Začala předvádět spodní prádlo pro značku Victoria's Secret a poptávka po ní rostla. Potom se stále častěji objevovala v módních kampaních a na obálkách časopisů. V roce 2010 se vzali a měli spolu syna. Sláva Mirandy stále stoupala a po Orlandovi už taková poptávka nebyla. V roce 2013 se rozvedli.

    Miranda Kerr a Orlando Bloom
    Autor: profimedia.cz
  • Reese Witherspoon a Ryan Phillippe

    Tihle dva se potkali v roce 1997, hráli spolu ve filmu Velmi nebezpečné známosti a v roce 1999 se vzali. Narodily se jim dvě děti a oba se snažili pokračovat v kariéře. Zatímco ta Ryanova stagnovala, Reese si zahrála ve svém – dalo by se říct – ikonickém filmu Pravá blondýnka. Oba byli pozváni na Zlaté glóby, Ryan se ale značně opil a bylo znát, že úspěch své ženy nemůže unést. Po této události se v roce 2007 rozvedli.

    Reese Witherspoon a Ryan Phillippe
    Autor: profimedia.cz
  • Bradley Cooper a Renée Zellweger

    Možná si na to ani nebudete pamatovat, ale Renée a Bradley byli žhavým párem po dobu dvou let. Začali spolu chodit v roce 2009, kdy už byla Renée známá z filmu Bridget Jones. Bradley hrál do té doby pouze vedlejší role, pak ale přišla příležitost ve filmu Pařba ve Vegas – a uspěl. Když přišel na řadu druhý díl tohoto filmu, pár se rozešel.

    Bradley Cooper a Renée Zellweger
    Autor: profimedia.cz
  • Nick Lachey a Jessica Simpson

    Nick byl člen kapely 98 Degrees, Jessica v té době už zpívala, ale nebyla ještě příliš známá. V roce 2002 se vzali a o rok později spustili reality show Newlyweds: Nick and Jessica, která sledovala průběh jejich manželství. Jessica se okamžitě stala miláčkem obecenstva. Byla totiž temperamentní a zábavná. O další tři roky později to spolu vzdali, Nick chtěl být zkrátka úspěšnější než jeho žena.

    Nick Lachey a Jessica Simpson
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.