Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kojení na veřejnosti? Tyhle celebrity s tím rozhodně nemají problém

15. prosince 2019 | 06:00

Kojení patří stále mezi ožehavá témata, která rozdělují společnost. Na jedné straně stojí maminky, které nemají problém nakrmit své dítě kdekoliv na veřejnosti, pro jiné se jedná o intimní záležitost, kterou by ostatní rozhodně neměli vidět. Na které straně stojí slavné matky? A jaký názor máte na kojení na veřejnosti vy?

Dnes se k celé záležitosti kojení přistupuje mnohem otevřeněji než kdysi. Maminky se nebojí kojit na veřejnosti, během této intimní chvilky se také rády fotí a snímky pak sdílejí na sociálních sítích. Tento trend si oblíbily také slavné matky.

K celebritám, které své děti kojí nebo kojily, když bylo potřeba, a to bez ohledu na to, kde se zrovna nacházely, patří například herečka Liv Tyler, Gwen Stefani nebo modelky Gisele Bündchen či Candice Swanepoel.

Svou práci musí skloubit s mateřskými povinnostmi, a tak často kojí své děti i během líčení, před vystoupením či focením. Některé celebrity se nebojí dítě nakrmit také při posezení s přáteli nebo na společenské akci.

Tyto slavné matky tak dodávají odvahu všem ostatním maminkám, které se stále bojí kojit na veřejnosti. Na ty nejodvážnější se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová