Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

StarDance očima profesionálky: Nepochopené šaty Liškové a model jako z Matrixu

  • 14. prosince 2019 | 06:00

    Pořad StarDance jako každý rok přitáhl k televizním obrazovkám i ty, kteří běžně televizi nesledují. Tohle je ovšem něco úplně jiného! Nejenže napjatě sledujeme výkony tanečníků, ale také vnímáme překrásné šaty, které letos vytváří módní návrhářka Taťána Kovaříková. A nás zajímalo, co si o kostýmech tanečníků myslí profesionál! 

    Bývalá profesionální tanečnice a trenérka tanečního sportu Michaela Krupičková nám okomentovala modely z posledního sobotního večera. Tanečníci tentokrát oblékly hned tři outfity. První dva byly určeny pro tance paso doble a slowfox. Třetí outfit využily k tanci pouze dva páry, které měly méně bodů. Jak jejich modely uspěly tentokrát?

  • Jakub Vágner a Michaela Nováková

    Michaela měla na paso doble nádherné vínové šaty. Tento typ sukně se používá zejména právě pro show paso doble, takové sukně jsou velmi bohaté a efektní, tanečnice s nimi často pracují a víří celým parketem. Modrá barva šatů zvolených pro slowfox velmi slušela tomuto pomalému snovému tanci, rukávy zakončené peřím jsou výrazným prvkem. Tento pár třetí kostýmy nevyužil.

    Jakub Vágner a Michaela Nováková
    Autor: profimedia.cz, Stardance_Křepelka
  • Matouš Ruml a Natálie Otáhalová

    Natálie tančila v elegantních světlých šatech romantický slowfox, opět se zde objevilo zdobení peřím na rukou, tentokrát byly lemovány rukavičky. Na paso doble byla zvolena hudba z filmu Matrix a tomu odpovídalo i oblečení: partnerka nastoupila se sukní, tu během tance převzal tanečník a použil ji jako muletu. Opět ani tento pár si v třetích kostýmech nezatančil.

    Matouš Ruml a Natálie Otáhalová
    Autor: profimedia.cz, Stardance_Křepelka, CNC David Kundrát

  • Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička

    V černobílé kombinaci ve stylu Divokého západu odtančil pár paso doble. Já osobně jsem hledala pojítko mezi westernem a tímto tancem, hudba byla klasické paso doble. Pro standardní tance slowfox i valčík byly připraveny dvoje nádherné šaty, v maskérně dokonce zvládali tanečnice na jednotlivé tance i přečesat.

    Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
    Autor: profimedia.cz, Stardance_Křepelka
  • Karel Kovy Kovář a Veronika Lišková

    Něžné růžové šaty, ve kterých tančila Veronika slowfox, jsou střihem, materiálem i zdobením typické pro soutěžní šaty standardních tanců. Červené šaty na paso doble jsou opět barvou i bohatou sukní s vysokým rozparkem typické pro tento španělský národní tanec. Pár tančil ještě waltz v šatech, jejichž styl jsem nepochopila.

    Karel Kovy Kovář a Veronika Lišková
    Autor: profimedia.cz, Stardance_Křepelka

Autor: Markéta Luštincová
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, celebrity, stardance, šaty
Diskuse ke článku
.