Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Brenda z Beverly Hills v baru a s kamarádkou na skleničce: Je z nejhoršího venku?

6. února 2017 | 09:22

Loňský rok nebyl pro Shannen Doherty, představitelku Brendy z Beverly Hills 90210, tím nejlepším. Bojovala s rakovinou a v létě už to vypadalo, že se snad dokonce loučí se životem. Po všech radioterapiích to ale teď vypadá, že letos nabrala druhý dech! 

Představitelka Brendy s rakovinou bojuje už od roku 2015, nejhorší období ale prožívala vloni v létě a na podzim, kdy musela podstoupit další kolo radioterapie. Na sociálních sítích sdílela své utrpení s fanoušky, kteří ji vždy podporovali a posílali jí energii alespoň na dálku.

I když to vloni vypadalo, že už jsou její dny sečteny, a sama Shannen Doherty se pomalu loučila se životem, letos je to obrat o sto osmdesát stupňů. Na konci ledna si vyrazila herečka na skleničku vína s moderátorkou Chelsea Handler, která je její kamarádkou. 

Shannen si nemohla nechat ujít finále Super Bowlu.
Autor: instagram

Včera pak v USA proběhl zápas Super Bowl, který Američané prožívají podobně, jako kdybychom se v mistrovství světa v hokeji dostali do finále proti Rusům. A Shannen toto finále strávila v baru se svými nejbližšími a očividně si atmosféru zápasu v hospodě řádně užívala. 

Není to ale výjimka, pozitivními fotografiemi ukazujícími, že má Shannen Doherty opět chuť do života a je plná síly, má zaplněn svůj instagramový profil. Tak že by další šťastný konec? 

Video se připravuje ...
Podívejte se na milostné okamžiky Brendy a Dylana! • VIDEO: youtube.com