Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slunečná: Rózina líbačka s Profesorem, zmlácená Sylva a ukradené miliony!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
15. prosince 2020 | 06:00

Dozvuky článku o mafiánských praktikách se neblaze podepisují na návštěvnosti penzionu, lidé stále odříkají zájezdy. Karolína chce, aby šla Týna za Jankem a ten to nějak řešil, protože je to jeho vina. Týna to odmítá. Tak to udělá Karolína. Janek přemýšlí, jak by to udělal, aby Týně spíš neublížil. Rozhodne se dát nejčtenějšímu deníku rozhovor, kde všechno vysvětlí. Jenže Honzák to překazí. Janek dá rozhovor do televize. Rozhovor vidí i lidi na statku, včetně Týny.

Za Rózou dorazí exekutor, který tvrdí, že Róza dluží velké peníze. Profesor chce vidět exekuční příkaz a zjistí se, že jsou v něm nesrovnalosti, a Róza je zachráněna. Chce si s Profesorem promluvit, ale ten před ní utíká.

John zjistil, že Roman ukradl ze Solange pět milionů, které fakturoval na poradenskou činnost. Zbavuje ho okamžitě všech pravomocí a podpisových práv. Zároveň chce, aby si Roman rozmyslel, kolik chce peněz na odchodnou. Petr s Liborem Romanovi radí, aby se domluvil s Jankem na tom, že vyhodí Johna. Roman za Jankem přijede, ten už ví vše od Johna a s Romanem se nechce o ničem bavit. Nevěří mu. Roman prosí svou mámu, aby se za něho přimluvila u Johna, ale ta ho odmítne. Roman chce na odchodnou padesát milionů, John mu dá korunu.

Štěpánovi nabídl Satrapa kšeft. V zatopené hale byly lahve se slivovicí a on zná chlápka, který je prodává pod cenou. Štěpán je opatrný, zjišťuje, jestli takový sklad opravdu byl. Všechno se zdá v pořádku. Štěpán potřebuje na koupi peníze. Chce půjčit od Sylvy, ale té se nelíbí, že něco peče se Satrapou, varuje ho před ním. Štěpán si půjčí sto tisíc od Konvičkové a za měsíc jí musí vrátit sto dvanáct. Lahve se mají vyložit u Satrapy, ale řidič je podvede, shrábne peníze a s alkoholem odjede. Štěpán prosí Sylvu o půjčku, musí vrátit peníze Konvičkové. Když se mu Sylva vysměje, dá jí facku.