Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tento týden v Ulici: Chce Dan spáchat sebevraždu? A co Ančina nová láska u ní doma?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
14. prosince 2020 | 11:35

Je tu poslední týden seriálu Ulice v tomto roce a se svými oblíbenými hrdiny se potom setkáte až čtvrtého ledna. Před Vánoci budou v Ulici panovat strach i láska. Dan všechny vystraší svým zmizením a podivným vzkazem. A láska – tu poznají Anička i Magda.

Začíná předvánoční týden, ale Dan má do sváteční nálady hodně daleko. Zažívá další obrovské zklamání, odstřihává se od ostatních, zase neví, co se sebou. Oporu tentokrát nenajde ani u těch, které považuje za své nejbližší. A právě ti si o něj začnou dělat obrovské starosti. Dan totiž zanechá vzkaz, který se dá vykládat různě, a pak zmizí. Anče se její lektor líbí čím dál víc. A jak se zdá, ani ona není lhostejná jemu. Šimon oceňuje nejen Ančin talent a zápal během lekcí fotografování, ale také její jiskru. Dnes ho však nadchne něco úplně jiného. Když zjistí, že Anča bydlí v podkrovním bytě, okamžitě využije příležitosti a udělá něco, co by Anču ani ve snu nenapadlo.

Zamilovaný Mário by snesl Áje i modré z nebe, kdyby se to dalo. Těší se na miminko, dělá, co Áje na očích vidí, aby byla šťastná a spokojená. Ta ale momentálně potřebuje jediné: aby se Mário řídil radami jejího advokáta Rajnera a vylíčil ji u soudu v tom nejlepším světle. Petr Kaštan nasadí Ivě obrovského brouka do hlavy návrhem, který by vyřešil její největší starost – sehnat si práci. Má to ale malý háček… Zatímco se kolem Ivy motá Kaštan, na Vítka se zaměří Milena Pumrová, jež neomylně vycítí, že jsou vlastně na stejné lodi a že je leccos spojuje.

Za necelý týden začínají nejkrásnější svátky v roce, které chceme trávit s rodinou, se svými blízkými. Magdu čekají první Vánoce bez mámy, ale smutek a truchlení si zakazuje. Žije tak, jak si její máma přála. Proto si naplánuje hned několik akcí, které by během adventu a Vánoc ráda stihla v doprovodu člověka, který jí je hodně blízký… Kdo je Magdiným parťákem? Jak zasáhne do jejích plánů Prokop? A jaká atmosféra panuje před koncem roku v kabinetě i ve škole?