Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slunečná: Janek zapleten do vraždy! Jak z tohohle vybruslí?

Video se připravuje ...
Slunečná: Janek je v pasti
VIDEO: TV Prima
3. prosince 2020 | 06:00

Situace kolem Janka a Johna se přiostřuje. Z každé strany čelí zradě a do toho po nich všichni chtějí peníze. Ještě ke všemu se Jankovi hroutí osobní život.

Tony žádá Týnu o volno. Týna to řeší s Bětou a ta jí řekne, že Tony zřejmě shání peníze pro Jakuba na letenku. Týna má obavu, aby Tony neudělal nějaký průšvih, a tak se rozhodne promluvit s Jakubem. Když se to Jakub dozví, tak slíbí, že s Tonym promluví, nechce, aby měl kvůli němu problémy. Tony chce prodat Satrapovi motorku, ale ten by raději Tonyho veterána, kterého ovšem prodat nechce. Tak zkouší prodat Konvičkové přívěšek po mámě, lékárnici. Ale Konvičková mu řekne, aby si ho raději šetřil pro svoji nastávající. Jenže má výčitky, že koupila jejich dům v dražbě pod cenou. Nakonec dá Jakubovi aspoň dvacet pět tisíc.

Jakub řekne Tonymu, aby nebláznil kvůli penězům na letenku, a ten to slíbí. Tony se snaží prodat veterána, ale kupec Joukl chce, aby slevil 20 tisíc. Tony nejdřív odmítá, ale nakonec veterána prodá pod cenou. Peníze dá Jakubovi.

Janek se rozhoduje, že přemluví Johna, aby vrátil Košutovi peníze. Do toho dorazí Honzák a ukazuje Jankovi a ostatním titulní stranu časopisu a nadpisem: „Mafiánský synek se potatil.“ Článek je o tom, že na vraždě Košuta se zřejmě podílel i Janek. To rozpoutá další peklo, se kterým si Janek a John budou muset poradit! Jak se jim z tohohle povede vybruslit a kdo z firmy donáší do tisku?

Týna se ptá Karolíny, jestli miluje Janka, a ta jí to potvrdí. Týna nechápe, jak je to možné, když byla v posteli s Lukášem. Karolína si myslí, že ji Týna konfrontuje, aby to napráskala Jankovi. Ale to Týna nemá v úmyslu. Lukáš chce dát Karolíně kytku, ale ta mu řekne, že miluje Janka. Karolína vidí ráno odcházet Týnu z Jankova pokoje a myslí si, že spolu něco měli. Karolína naznačí, že jí Janek řekl, že to spolu zkusí. To Týnu rozzuří. Jenže na válku není čas, protože na základě článku začínají lidé odhlašovat pobyty na statku. Janek chce Týně všechno vysvětlit, ale ta nechce.