Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slunečná: Proč se Julie nevdá a jak dopadne rande ve čtyřech?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
3. listopadu 2020 | 06:00

Julie se chystá na svůj velký den a Týna pro ni upravuje šaty, ovšem nakonec to před oltářem dopadne úplně jinak, než jak bylo v plánu. Proč se Julie nevdá a jak to dopadne, když se Janek s Týnou potkají na rande, ale každý s někým jiným?

Vztah s Týnou se Jankovi nedaří urovnat tak, jak by si přál. Vyrazí na kolo s Karolínou, ta si stěžuje na špatné sedlo, tak si kola vymění. Jenže na tom Jankově je závada a Karolína se pořádně vybourá. Skončí to šitím, které si Karolína provede sama.

Lída se plete Julii do organizace svatby a domlouvá se s farářem. Jenže Julie chce mít svatbu po svém a tajně se nechat oddat na radnici. Franta se to dozví, ale slíbí, že Lídě nic neřekne. O svatbě vědí i Týna a Běta, ale obě jsou vázány mlčením. Nemohou jít Julii na svatbu, aby nevzbudily podezření. Lída se nakonec o svatbě dozví a rychle spěchá na úřad, kde zjistí, že se Julie nakonec nevdala, protože to Lídě nemohla udělat.

Týna se rozhodne, že bude dávat Jankovi víc najevo, že mezi nimi není vztah možný, a přijme nabídku od Lukáše jít do kina. Nakonec se to ovšem semele tak, že jdou do kina i s Jankem a Karolínou.

Náš tip: Baví vás kromě sledování oblíbených seriálů taky třeba luštění křížovek. Magazín Blesk pro ženy pro vás připravil speciál s křížovkami, které vás fakt budou bavit! Koupit ho můžete v novinových stáncích, nebo v našem iKiosku ZDE.

Blesk pro ženy, Křížovky
Autor: red