Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slunečná: Chamtivá Sylva vrazí Týně kudlu do zad

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
20. února 2020 | 06:00

Společné rodinné příslušníky si nevybíráme a jistě i mnoho z vás řešilo v životě situaci, kdy jste se s "vlastní krví" neshodli, nebo vás dokonce podrazila. Sylva rozhodně miluje víc peníze než cokoli nebo kohokoli na světě. Janek zase tvrdí, že s Týnou skončil, ale co doopravdy cítí?

Týna nechce přijít o statek a je přesvědčená, že ji Linhart využil jen k tomu, aby statek získal. Snaží se přesvědčit sestru a přimět ji, aby jí prodala svůj podíl, ale ta odmítá. Týna nevidí jiné východisko než požádat o peníze Lídu, aby mohla Sylvu vyplatit, ta jí řekne, že jí peníze dá, ale ovšem až po svatbě se Štěpánem. Týnu to moc nenadchne, ale svatba se Štěpánem se bude muset konat dřív, než bylo v plánu.

Janek už nechce o projektu Slunečná nic slyšet a přesvědčuje Romana o tom, že Týna je minulostí. Chamtivá Sylva se domlouvá s Romanem o prodeji své půlky statku, a dokonce nabízí, že bude záškodničit tak, aby Týna nakonec prodala i tu svou polovinu. Jankovi se to nelíbí. V soukromí se Janek snaží usmířit se s Denisou, dává jí drahé dary na omluvu a Denisa má dojem, že ho má zpět. Ale jak je to doopravdy?