Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Slunečná: Prohraje Týna soud a kdo zabil Košuta?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
12. listopadu 2020 | 06:00

Soudní procesy jsou nepříjemné, a když je to ještě s vlastní sestrou, je to opravdové peklo. V některých případech to bohužel jinak nejde. Jak dopadne ten Týny a Sylvy?

Týna má soud se Sylvou a vůbec jí z toho není dobře. Nejenže se soudí s vlastní sestrou, ale má strach, že prohraje. K tomu taky dojde a Sylva dostane pastvinu a pramen. Janek se chce odvolat, ale to by musela Týna vytáhnout na sestru nějakou špínu, a to prostě nedokáže.

Erika se snaží o Tomovu proměnu, aby nebyl takový bručoun. Ale vůbec se jí to nedaří. Proto vymyslí maškarní bál a přiveze masky z divadla. Přemluví Toma, aby si nacvičili scénku. Tom nejdřív nechce, a když ho Erika nutí, aby se naučil složitý text, tak dokonce zuří. Erika to chce vzdát, ale Tom na maškarním improvizuje a je nejen vtipný, ale i za hvězdu. Kluci jsou na něho pyšní. Je to úplně jiný Tom, než jakého jsme dosud znali.

Janek je zničený z toho, že vyšel další článek od Honzáka. Píše se tam, že je Košut mrtvý. John si s tím neláme hlavu, ale Janka to trápí. Hana je přesvědčená, že je Košut naživu. Kdyby to uměli dokázat, musel by je Honzák nechat na pokoji. Zkouší dostat nějaké informace z Viktora, ale ten nic neřekne. Hana apeluje na Johna, aby řekl, jak to s Košutem je, ale John se s ní pohádá. Ale druhý den se Haně omluví. Hana najde Košutovou, ta přijde za Jankem do kanceláře a potvrdí, že je Košut naživu.