Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Slunečná: Vydírání, sex a domácí násilí!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
1. prosince 2020 | 10:25

John lítá v pěkné bryndě a Janek se mu snaží pomoct. Pomoc ovšem znamená vyplatit dalšího vyděrače. Týna se rozhodne dát se dohromady s Lukášem, ale opět ho načapá s Karolínou v posteli. 

Janek se snaží najít Košuta, protože ví, že je naživu, a vysekat Johna z obvinění. Hana sežene Košutovu ženu a nakonec se s ním Janek spojí a domluví se, že bude spolupracovat, ovšem chce za to úplně nekřesťanské peníze. Janek se radí s Johnem, ale ten není ochoten vyplatit Košutovi půl miliardy, přestože mu hrozí dvacet natvrdo!

Julie už se nemůže koukat, jak je Týna protivná, a rozhodne se, že jí najde chlapa. Oslovuje chlapy v hospodě a ti si myslí, že shání chlapa pro sebe. Napráskají to Martinovi a ten udělá Julii žárlivou scénu. Julie mu všechno vysvětlí. Týna se rozhodne, aby měla klid od Julie, že se dá dohromady s Lukášem. Když ale za ním v noci jde, najde ho v posteli s Karolínou. Uleví se jí, protože s Lukášem ve skutečnosti nic mít nechtěla.

Na Štěpána tlačí z jedné strany Lída a z druhé Sylva, která po něm chce, aby spolu začali vyrábět minerálky. Sylva chce Lídu vyšachovat. Štěpán s tím nesouhlasí, nechce jít proti mámě. Když ho ale Sylva začne ponižovat, tak jí dá facku. To je samozřejmě šok, takže aby si ji usmířil, přistoupí na plán s minerálkami.