Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Slunečná: Karolína v Jankově posteli! Podlehne jejím svodům?

Video se připravuje ...
Slunečná: Skončí janek v posteli s Karolínou?
VIDEO: TV Prima
20. října 2020 | 06:00

Roman zase začne zatápět Slunečné, teče mu totiž do bot, protože dostal padáka, tak se chce pomstít a vytřískat z toho co nejvíc. Karolína zcela okatě jede po Jankovi, ale Týna to schvaluje. Co ještě vás v dnešním díle čeká?

Karolína dává Jankovi najevo, že o něj má zájem, ale Janek jí nabízí Vildu. Karolína se znovu ptá Týny, jestli jí nevadí, že balí Janka, a Týna potvrdí, že je s tím v pohodě. Karolína si jde s Jankem zaběhat a večer jdou do kina. Julie samozřejmě zorganizuje, aby šli všichni, nechce, aby se dala Karolína dohromady s Jankem. Karolína má ovšem v plánu ho dostat do postele.

Profesora shání právník. Profesor se před ním schovává. Nakonec mu právník sdělí, že jde o to, že mu jeho zesnulá manželka odkázala něco v závěti. Profesor to odmítá. Manželka mu věnovala snubní prsten, rodinnou památku. Róza ho přemluví, aby prsten přijal. Profesorův syn se kvůli tomu na profesora zlobí.

Roman má další problém s klientem, John zuří. A rozhodne se konečně, že Romana vyhodí. Dává mu týden, aby si rozmyslel, jaký chce podíl – a pak poletí... Roman se radí s kluky, jak obrat Johna o peníze. A rozhodne se, že začne znovu řešit Slunečnou. A jede za Lídou, sdělí jí svůj plán: Sylva buď musí podat žalobu o rozdělení dědictví, nebo bude žádat jen tu louku s pramenem. A Roman jí za tu pastvinu slíbí stejné peníze jako za polovinu statku. Lída to řekne Sylvě a ta se rozhodne svůj slib Týně zrušit.