Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Jak dopadne Týnina líbačka s Lukášem a Rózina s Profesorem?

Video se připravuje ...
Slunečná: Svůdná past
VIDEO: TV Prima
10. listopadu 2020 | 06:00

Ve Slunečné budou lítat polibky na všechny strany, ale to se teprve uvidí, u koho to bude mít další pokračování. Sylva s Lídou si zase budou dělat naschvály, a tentokrát to bude Lída, která ostrouhá.

Janek je stále zamilovaný do Týny, nemá zájem o nikoho jiného a jasně to řekne i Karolíně, která o něho nepřestává usilovat. Karolína nechápe, proč Janek není k Týně upřímný a neřekne jí to. Týna stále žije v domnění, že Karolína a Janek spolu začínají chodit, a když jí Karolína řekne, že je do Janka zamilovaná, tak jí to jen schvaluje. Do toho o Týnu usiluje Lukáš a dojde k polibku. Týna ho ale nechce.

Tonymu se zalíbí slečna, jejíž otec není nakloněn tomu, aby spolu chodili. Svěří se Profesorovi a vymýšlejí, jak získat Šárčina otce na Tonyho stranu. První Profesorovy plány trochu zavání průšvihem, ale nakonec se do toho vloží Róza a společně vymyslí geniální plán, který zabere. Dokonce dojde i k tomu, že si Róza s Profesorem dají pusu.

Lída se hádá se Sylvou, které nepřišla polovina peněz za prodej minerálek. Lída peníze investovala do výroby a Sylva je naštvaná. Nelíbí se jí, že Lída si dělá s jejími penězi, co chce. Lída se chystá na trh, stejně jako celá Slunečná. Každý prodejce dává část zisku na dětský domov a Vackovi dávají každoročně nejvíc. Lída se těší, že bude vyfocena v novinách. Jenže Sylva jí to překazí. Zamkne ji ve skladu a peníze předává ona. Je tak v novinách i televizi. Když se Lída dostane ze skladu, tak zuří. A Sylva jí jasně řekne, že je to msta za to, jak jí nedala peníze. Tak ať na ni už nikdy nic nezkouší.

Náš tip: Baví vás vedle sledování oblíbených seriálů taky třeba luštění křížovek? Magazín Blesk pro ženy pro vás připravil speciál s křížovkami, které vás fakt budou bavit! Koupit ho můžete v novinových stáncích nebo v našem iKiosku ZDE.

Blesk pro ženy, Křížovky
Autor: red