Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Tento týden v Ulici: Světlanino posmrtné tajemství a možná nová žádost o ruku

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
16. listopadu 2020 | 06:00

Lumír je u vytržení z toho, kolik se objevuje věcí, které o své ženě nevěděl. Bruno vyznává lásku Janě a Magda zjišťuje, že kolem Prokopa se děje něco divného. Dan zase neví, jak udržet tajemství. Máte se tento týden zase na co těšit.

Bruno to udělá hodně originálním způsobem. Jana od něj dostane dárek z cest, který vypadá na první pohled docela nevinně. Ovšem když Jana zjistí, co ve skutečnosti obsahuje a jak je míněn, jen zalapá po dechu. Vojta si ve škole našel kámoše a parťáka v Miloškovi Knoblochovi. Jakmile jsou ti dva pohromadě, okamžitě rozjíždějí nejrůznější klučičí dobrodružství. Ovšem ne vždy jsou to neškodné klukoviny. O tom se dnes přesvědčí i Karla, kterou docela polije horko, když zjistí, co spolu páni kluci podnikají.

Magdě se nový kolega Prokop docela líbí. Teď navíc zjistí, že mají společné zájmy, že se s ním od srdce zasměje a taky si popovídá o všem, co ji zajímá. Čím více ho poznává, tím více jí je sympatický. Jenže co když je to všechno trošku jinak, než jak to na první pohled vypadá? Co když to s těmi společnými zájmy není tak horké, jak jí Prokop tvrdí? Dan je v poslední době jako vyměněný. Docela slušně se v tom znovu plácá, neboť ví něco, co by vědět neměl. Povzbuzen Martinem to nyní využije ve svůj prospěch, aby se dozvěděl něco víc o holce, která ho hodně zajímá, ale jíž se přímo zeptat nedokáže kvůli svému ostychu.

Co všechno nevíme o svých nejbližších, o těch, o nichž si myslíme, že je známe jako vlastní boty? Lumír den co den zjišťuje, že o Světlaně vlastně spoustu věcí netuší. Denně naráží na nové a nové skutečnosti, které ho překvapí, protože se o tom spolu prostě nebavili. Dnes se navíc objeví někdo z jejich společné minulosti, s kým byla evidentně v poslední době v kontaktu, aniž by o tom on věděl… Jaké tajemství pojí Světlanu a jejího expartnera?