Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slunečná: Sex Sylvy a Štěpána! Jak nevěra zacloumá vztahy?

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Prima
25. února 2020 | 06:00

Peníze a majetek znamenají pro mnoho lidí víc než mezilidské vztahy. Sylva zbrojí proti vlastní krvi a nasazuje čím dál tím těžší kalibr. To, co předvede tentokrát, už je opravdu přes čáru a rozhodně to pořádně zamíchá kartami.

Rozčílená Týna odjede do Prahy, aby si vyřídila osobně vše ohledně prodeje statku. Jelikož stále neví, že nezná Jankovu pravou identitu, tak si svůj vztek vybije na Vildovi. Prozradí jim oběma, že má v plánu dřívější sňatek se Štěpánem, aby dostala od jeho matky peníze na vykoupení Sylvy. Tahle zpráva Janka hodně nemile překvapí. S okamžitou platností ruší projekt Slunečná, což už udělal dřív, ale Roman ho obešel. Sylva a Roman opět intrikují, tentokrát chtějí rozhádat Týnu a Štěpána. Sylva svede opilého Štěpána a sex nahraje na video, tím pak vydírá jeho matku, aby odmítla dát peníze na její vyplacení. Vacková ovšem okamžitě vrací smeč s tím, že pokud Linhartovi ukáže, jaká je Sylva poběhlice, jistě o ni nebude stát.

Konvičkové chtějí zrušit pojízdnou prodejnu, je z toho špatná a v hospodě se opije se Zdeňkem. Ten si všimne, že pití alkoholu u ní vyvolává jisté vedlejší účinky, které se mu vůbec nelíbí. Má podezření, že s ní není něco v pořádku, a pošle ji ráno k doktorovi. Ukáže se, že má cukrovku. Zdeněk jí tím vlastně zachránil život. Podaří se zvrátit i její odchod?