Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slunečná: Z Janka se stal bezdomovec a Sylva v chlívku!

8. června 2020 | 10:29

Sylva se opět ukáže jako pořádná potvora, ale Týna se jen tak lehce nevzdává a překvapí zpětným úderem. Janek se stále musí vypořádávat s tím, jaké to je ze dne na den o všechno přijít.

Týna se dozvídá od Julie, že mají konečně předschválený úvěr z banky. Je radostí bez sebe, protože konečně bude moct vyplatit Sylvu, a tím se jí zbaví. Julie tak optimistická není, protože na úvěr potřebuje Sylvin podpis. Týna je přesvědčená, že Sylva jí podpis dá. Ta jí ovšem oznámí, že to chce udělat opačně, vyplatit Týnu a přestěhovat ji ze statku. Týna si to nechce nechat líbit a vypracuje plán, kde se budou obě dělit rovným dílem o práci na statku. Sylvě se to nelíbí, ale nic jiného jí nezbývá.

Sylvě práce moc nevoní, pokazí, na co sáhne, a přijde se se vším pochlubit Lídě. Ta jí vynadá, protože statek, který bankrotuje, rozhodně nikomu nic nepřinese. Janek shání peníze, aby si mohl vybavit kancelář, a rozhodne se prodat byt. Přijde za ním Denisa, která by se s ním chtěla dát zpět dohromady, i když ví, že přišel o všechno. Janek odmítá, řekne si tedy o jeho byt a Janek jí ho dá. Janek odjíždí na statek, ale Týna s ním nechce mluvit.