Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tento týden v Ulici: Návrat Ingrid, Amálie v nemocnici a Magda na rande!

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
9. listopadu 2020 | 06:00

Smrt patří bohužel neodmyslitelně k životu a do rodiny Nyklových přišla opravdu nečekaně. Všichni se s tím teď musí vyrovnat a nebude to lehké. V nemocnici náhle skončí Amálie a tam se také chystají – ovšem kvůli mnohem veselejší události – Mára a Karla.

Vždy pozitivně naladěná Amálie se snaží rozhýbat Vlastu Peška, jenž má zase své morousovské období. Bohužel jeho výbuch vzteku kvůli prkotině odnese právě Amálie, která nakonec skončí na pohotovosti v nemocnici, byť se zpočátku tváří, že o nic nejde. Nyklovi zažívají hodně náročné období. Nikoho by ve snu nenapadlo, jaký spád to vezme se Světlanou. Pomalu se probírají ze šoku, který zažili minulý týden. S nastalou situací se perou, jak nejlépe umí. Teď je čekají další těžké chvíle. Za Světlanou přijede nicnetušící Ingrid, aby spolu vyrazily na dámskou jízdu, jak se před pár dny domluvily…

Magda spoléhá na Tomáše, ale ten na sport tohoto druhu moc není. Také Ota se podobným aktivitám vyhýbá obloukem, ovšem pro Magdu má řešení – internetovou seznamku. Magdě se to moc nezdá, nakonec to však přece jen zkusí. A záhy se z toho vyklube rande s Prokopem. Jana je najednou jako vyměněná. Doslova září na celé kolo, neobyčejně jí to sluší, je plná elánu, k tomu samý úsměv. Navrch i jedno velké překvapení a také tajemství. Všichni její proměnu přičítají roli v seriálu a vztahu s Brunem. Jaká je pravda? Co Jana pro jistotu přede všemi tají?

Mára i Karla se už nemohou dočkat, až se jim narodí jejich Kája. Doma je vše připraveno, byť se vyskytly nečekané komplikace, jež znepříjemňují život všem obyvatelům Ulice. Nastávající rodiče ale věří, že společně to zvládnou, a těší se na miminko. Právě dnes nastává den D, kdy má Karla termín porodu. Mára ji hned ráno odveze do porodnice, v níž pak netrpělivě čeká, až vše vypukne.

Náš tip: Baví vás kromě sledování oblíbených seriálů taky třeba luštění křížovek. Magazín Blesk pro ženy pro vás připravil speciál s křížovkami, které vás fakt budou bavit! Koupit ho můžete v novinových stáncích, nebo v našem iKiosku ZDE.

Blesk pro ženy, Křížovky
Autor: red