Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slunečná: Rózu pozve na rande její první velká láska!

1. září 2020 | 06:00

Týna okouzlí fotografku, která přijela fotit na statek Denisu, a ta ji přesvědčí, aby pro ni pózovala. Róza se zase shledá se svou první láskou. Máte se tedy dnes na co těšit!

Linhart seznamuje Denisu s Tadeášem Pokorným, asistentem Mariky Schröder, významné fotografky, která ji bude fotit. Denisa je nadšená. Chce se nechat nafotit na statku. Linhartovi se to nelíbí, tuší, že je za tím Denisina pomsta Jankovi, ale nakonec souhlasí. Když na statku uvidí Sylva Mariku Schröder, tak chce, aby ji nafotila, ale ta to odmítne. Sylva se jí nelíbí. Okouzlí ji Týna a chce ji nafotit. Týna nejdřív nesouhlasí, ale pak se nechá nalíčit a Linhart pochopí, že si Janek našel krásnou holku.

Za Rózou přijede její první velká láska, Nedělka. Rozvedl se a došlo mu, že Rózu stále miluje. Róza se svěří Profesorovi, že jí Nedělka není lhostejný. Chlapi v hospodě komentují Rózinu minulost a ta se začíná bát, že se to Nedělka dozví. Profesor vidí, že Róza Nedělku pořád miluje, a zvažuje, jak mu o své minulosti říct. Konvičková apeluje na Profesora, aby o Rózu zabojoval. Nedělka daruje Róze její portrét, který namaloval, a pozve ji na rande.