Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Slunečná: Rozchod Týny a Janka a past na Sylvu

23. září 2020 | 06:00

Vztah Týny a Janka je trochu jako na houpačce a dnes se opět přehoupne dost špatným směrem. Sylva nemá tušení, do jaké pasti se řítí. Jedinou dobrou zprávu bude mít Zdeněk!

Janek se snaží zjistit, kdo na něho poslal novináře. Podezírá Sylvu a Lídu. Když ale vyjde článek i o Sylvě, tak obě přestane podezírat. Týna se zastává lidí ze statku a radí Jankovi, aby si udělal pořádek ve svých kamarádech. Podle ní ho napráskal někdo z nich. Sylva překvapivě nedělá kvůli článku melu, počká si, až bude čas, a pak to Jankovi vrátí. Janek podezírá Romana, ale nenajdou s Hanou žádnou stopu. Týna slyší, že Janka práskla novinářům Slaninová, ale neprozradí ji. Nakonec dojde k tomu, že se Týna a Janek rozejdou.

Zdeněk jede do Prahy k soudu, bere s sebou Štěpána. Je nervózní, protože jde o zásadní okamžik, kdy se ukáže, jestli vilu dostane zpět, nebo ne. Sylva se chce podílet na přípravě svatby, která už je za dveřmi. Má vysoké požadavky, které stojí Vackovy další peníze. Ale protože nechtějí, aby zjistila, že jsou finančně na dně, tak jí je plní. Zdeněk vilu vyhrál. Lída a Franta ho prosí, aby si na vilu vzal hypotéku. Peníze by si od něho půjčili a splatili dluh. Zdeněk jim jasně řekne, že jim nic nedá.