Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Slunečná: Podplacená Sylva plánuje svatbu a Julie dostane košem

7. září 2020 | 13:35

Tentokrát se bude jednat o ozdravovnu a Lída, jak je jejím zvykem, bude házet Jankovi a Týně pod nohy jeden klacek za druhým. Jak to ustojí? Julie ohrozí svůj vztah s veterinářem a Sylva dostane mastný úplatek!

Janek s Týnou zabezpečují ozdravovnu. Najdou tam rozbitý poklop, který zřejmě vede do studny a mohl by tam někdo spadnout. Lída opět intrikuje a policie dostane oznámení, že někdo spadl do studny. Janek kolem ozdravovny nastavil fotopasti, na kterých je Lída, a Janek jí domlouvá, aby jim přestala škodit, jinak to ukáže policii. Ukáže se, že by se na ozdravovně mohlo léčit astma.

Nedělka vyzvídá, v jakém klubu Róza pracovala, zajede tam a vyptává se. Zjistí tak celou pravdu o tom, že Róza v klubu pracovala jako prostitutka. Ukáže se, že Nedělka kreslí portréty pachatelů pro policii, ale po všech získaných informacích ztrácí o Rózu zájem.

Julie se seznámí se slavným a nafoukaným moderátorem, který přijede na statek. Flirtují spolu a Julie se nechá od moderátora pozvat na večeři a odmítne Veterináře. Julie to s ním sice nemyslí vážně, ale líbí se jí, že s ní flirtuje známá osobnost. Jenže dostane studenou sprchu, protože když se vyfikne na rande, tak zjistí, že moderátor pozval taky Jarku z hospody. A jde s ní. Navíc se Julii vysměje do očí. Urovná ještě svůj vztah s Martinem?

Sylva zjistí, že je Vilém na statku, a chce s ním mluvit, ale Vilda to odmítá. Lída cítí, že Sylva chce ze statku odejít, tak ji namotivuje tím, že jí dá na ruku třicet tisíc. A Sylva navrhne, že by měli začít připravovat svatbu. Vezme si nakonec Štěpána?