Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Slunečná: Róza prozradí svou minulost Nedělkovi a Vilda vyrazí Sylvu

3. září 2020 | 06:00

Nedělka má o Rózu zjevný zájem a všiml si toho, že na něj Profesor nekouká zrovna příjemně a vypadá to, že na něj žárlí. Róza Profesora varuje, aby neříkal Nedělkovi nic o její minulosti, a ten jí slíbí, že bude mlčet. Když Nedělka bez rozloučení zmizí, okamžitě ale padne podezření na Profesora a Róza se na něj hodně naštve. Jenže nakonec se ukáže, že musel odjet kvůli práci, Róza to nevydrží a řekne mu o tom, že pracovala v klubu.

Sylvě se ozval Robert, chce vědět, jak se Sylva rozhodla ohledně nabídky partnerství v realitce. Sylva jede do Prahy a před odjezdem Týně naznačí, že je možné, že jí prodá svůj podíl. Volá Vildovi, ale ten to nezvedá, když se za ním zastaví ve firmě, tak ji vyhodí, ale druhý den už spolu jdou na oběd.

Za Jankem přijde jeho dlouholetý klient Tománek a stěžuje si na Romana. Chce, aby pro něho pracoval Janek. Roman to zjistí a slibuje pomstu. Linhart sdělí Haně, že odstavil Romana od veškerého rozhodování. Když se Janek kvůli nepříjemnostem s prořezanými gumami nedostane včas na jednání, zastoupí ho Vilda a vede si moc dobře!