Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Laura Janáčková: Jsou případy, kdy muž trestá ženu absencí sexu za přílišnou emancipaci

Video se připravuje ...
VIDEO: Videohub
23. května 2022 | 06:00

Sex je jednou z velmi důležitých součástí vztahu, a když nám právě ten neklape, může to být ten nejúžasnější chlap na světě, ale stejně nám bude něco chybět. Někdy je tu ovšem problém v tom, že s námi nechce partner spát vůbec. Jak řešit takovou situaci, o tom si budeme povídat v dnešním díle pořadu Nejsi v tom sama s psycholožkou a sexuoložkou Laurou Janáčkovou.

Laura Janáčková je také autorkou několika bestsellerů o sexu a vztazích, u kterých čerpala inspiraci ze své praxe. Je přesvědčena, že jsou to stále více ženy, které odmítají sex mužům. „Ti pak za mnou s nimi chodí a chtějí je opravit,“ vysvětlila sexuoložka. Přesto jsou tu i případy, kdy sex ve vztahu začíná odmítat muž.

„Měla jsem případ, kdy muž trestal absencí sexu svou ženu za její přílišnou emancipovanost. Domluvili se na tom, že ona bude pracovat a on zůstane doma s dítětem, ale přílišná nadvláda ženy nakonec pochroumala jeho sebevědomí a začal ji trestat tímto způsobem,“ vyprávěla mi Laura Janáčková.

Mnoho mužů, a především mladší generace, objevuje jednoduchost světa internetového sexu a ztrácí motivaci k tomu, najít si opravdovou partnerku. Jsou ovšem i další důvody, které mohou stát za problémem, že s vámi partner nechce spát. O choulostivosti této situace a o tom, jak ji bezbolestně řešit, a ještě o mnohém dalším je náš rozhovor. Pokud řešíte podobný problém, třeba přijdete na to, jak z něho ven.

Video se připravuje ...